Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anielka_*

Kogo wybrać?

Polecane posty

Moze to głupie ale prosze was o radę. Wynajmuję mieszkanie razem ze swoim chłopakiem i jego bratem ale teraz wlasnie jego brat sie wyprowadza i zwalnia sie jeden pokój. Mój chlopak bardzo nalega zeby wynając go jakiejś dziewczynie i tłumaczy ze niby jest spokojniejsza czysta itd itd.. a ja szczerze mowiąc bardzo sie tego boje ze wynikną jakies głupie sytuacje ze bedzie mi sie ciagle cos nie podobało i bede sie z tym zle czuła (moze ze bede zazdrosna) wiem ze mój chlopak nigdy by mnie nie zdradził ale mimo to boje się bo wiem jakie potrafią być kobiety i wolałabym zeby mieszkał z nami facet bojestem pewna ze z mojej strony nic by się nie działo.. za bardzo jestem zakochana w swoim mężczyznie jestesmy ze sobą ponad 3 lata i nie chce zeby sie miedzy nami cos zepsuło. Co wy zrobiłybyście na moim miejscu?

Gość nununka
osobiście doradzam faceta, po prostu baaaardzo Cię rozumiem.

Gość ja wiem wiem wiem
wybierz mnie! wybierz mnie! :p a tak serio, jesli mu ufasz i jestes pewna jego milosci - to nie powinno ci robic roznicy, kto z wami zamieszka

Gość taka sobie dzieweczka
wybierz faceta!!!!!!!!!!! dziewczyny potrafia byc podle i przebiegle!!!!!!!!

Tylko że on się upiera że jak bedzie coś nie tak to dziewczyną łatwiej sobie poradzi niz z facetem :(

Gość nununka
to zróbcie... casting:). Razem wybierzecie najporządniejszą dziewuchę.

Gość ona ono on
anielka - gowno prawda,ze gorzej bedzie z facetem. radze ci z calego serca - bierz tylko faceta. na babe sie nie zgadzaj. mozez zalowac

Gość taka sobie dzieweczka
nieprawda... dziewczyny moga byc potwornie wredne i nieznosne... wynajmowalismy kiedys z mezem za granica mieszkanie na spolke z 2 dziewczynami... (najpierw z jedna, potem druga dojechala) to byl KOSZMAR!!! tyle co nam daly do wiwatu to nie daj Panie nikomu....

Gość nununka
jej jej!!! miałam napisać, że wybierzecie faceta a nie laskę! sorki

Gość ona ono on
zobaczysz,to nie jest takie proste. niby sie nie jest zazdrosnym a jednak przyjda chwile,ze oni beda sami w domu. i normalne,ze ty bedziesz myslec,zadreczac sie itd. ja bym sie nie zgodzila na dziewczyne nigdy,przenigdy. sama wiesz czemu......

Gość elektroniczny kod
A co ma byc zlego?? Ja w sumie wynajmowalam kiedys mieszkanie, raz z dziewczyna i raz z chlopakiem(gejem). Z dziewczyna bylo spoko, mozna bylo poplotkowac, ona byla starsza wiec czasami nie wiedzialm jak cos ugotowac to pomogla, z chlopakiem bylo okropnie, nie sprzatal po sobie, zostawial obrzydliwy syf w ubikacji i w kuchni, z niechecia wracalam do domu. Ale to tez zalezy od osoby. Ja raczej wybrala bym mieszkanie z facetem, jesli bym wynajmowala mieszkanie z moim chlopakiem.

Gość apelsine
Ciekawy temat na ciazach:-D:-D:-D Na Twoim miejscu jako wspolokatora wybralabym faceta. Dziewczyny sa straszne, jak sie ktoras uprze na podryw Twojego faceta to nie bedzie zmiluj sie. Jesli jednak Twoj facet nalega na wspolokatorke to wybierz dziewczyne bardzo nieatrakcyjna fizycznie:-P

wiem sory jestem nowa na tym forum i pomyliłam zupelnie kategorie..wracając do tematu to chyba musze pokazać te wypowiedzi mojemu facetowi moze zrozumie moje obawy:) niby teraz jest pewny że nic by się z jego strony nie stało ale kobiety są rózne..

Skoro Ty się o niego boisz a on pewnie o Ciebie też bo woli dizewczyne to lepiej nie szukac żadnego dodatkowego lokatora