Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość histeryczka

Ciąża?!NIEMOŻLIWE!!!...paranoja...

Polecane posty

Gość histeryczka

Tak sobie czytam topiki na tej stronce...i ?!dochodze do wniosku,ze moge byc w ciazy!!! Otoz mam bole glowy, brzucha i ciagle mi sie odbija, jestem senna...itd. 10 dni temu kochalam sie ze swoim chlopcem "do konca" ale stosuje regularnie pigulki... nie chce popadac w histerie,ale ni ktore wypowiedzi mnie do niej doprowadzaja...i co ja mam o tym sadzic?!

W terminie swojej miesiączki zrób test, a wcześniej nie panikuj, to może być przesilenie ze względu na pogodę. Ja też niezbyt dobrze się czuję, a nie jestem w ciąży.

Gość histeryczka
ja naprawde...mam czasem tzw. "schize ciazowa" ale to jest wina wlasnie takich wypowiedzi?! i nie wiem czasem co mam sadzic!

Gość histeryczka
Prosze o jakas dodatkowa wypowiedz!

Gość siqo
Ja proponuje spacer albo dorbą książke, zamiast sobie pierdołami głowę zawracać:) Jak bierzesz tabletki to raczej nie ma problemu... Może pogoda, czy jakieś przesilenie powodują takie nastroje, albo sama się wkręcasz.Po sobie wiem, ze ból głowy czy brzucha mozna sobie na własne zyczenie wywołac jak się zaczyna człowiek poddawać psychozie:)

Gość dodatkowa wypowiedź
wciśnij alt+F4 i idź na spacer zamiast schizić na forum. pa pa

Gość histeryczka
hehe...no coz w tym jestem ...zaraz zmykam tak jak polecacie, a okresik mam miec w nastepna srode...buzka!

Gość ---prosze---
mi tez sie odbija, senna bylam zawsze.... w ogole jakos tak dziwnie sie czuje... 8 dni temu moj chlopak wszedl we mnie bez zabezpieczenia, ale poruszyl tylo kilka razy...trwalo to moze minute,chyba nawet nie,ale mialam wtedy dni plodne. Mam takiego stracha,ze masakra:-/ Mierzylam dzisiaj temperature, mialam 35,9, moze to przez te temperature tak sie czuje. W ciazy jest wyzsza,prawda?

Gość mynika
dziewczyny [poczytajcie jeszcze parę tych topików i wszystkie będziecie w ciąży, jak to czytam to też zaczynam mieć wszystkie objawy!!!

Gość ---prosze---
ano...taka nasza psychika:P ja to tylko czasami mam takei napady strachu,ale czekam na okresik,ktory powinien przyjsc za jakis tydzien:) jestem dobrej mysli,bo w koncu ot tak sie w ciaze nie zachodzi:)

Gość mynika
mam nadzieje że masz racje też czekam ja powinnam mieć już w czwartek!!!też się trochę boję!!!ale podobno o ciąże nie tak łatwo

Gość ---prosze---
no,niby nie łatwo,ale w koncu jest cos takiego jak wpadka :-/ a mozna wiedziec,co takiegosie wydarzylo,ze sie boisz?

Gość mynika
wiesz zaczęłam brać pierwsze tabletki anty po 5 kochaliśmy się już bez innego zabezpieczenia i tak już cały czas właśnie dzisiaj biorę ostatnią tabletkę i będę cierpliwie czekać

Gość ---prosze---
wiesz,przy tabletkach anty raczej nie powinno byc problemu.Mysle,ze to dziwne uczucie,ktora mnie ogarnelo to kwestia pogody :) duszno itp. 9przynajmniej mam nadzieje,ze kweista tego):) nie mgoe byc teraz w ciazy,dlatego MUSI byc dobrze:)

Gość mynika
a co takiego Ci się przydażyło???nam ostatnio dwa razy gumka pękła i dlatego zaczęłam brać te tabsy!!!tylko strasznie bolą mnie od paru dni piersi i nie wiem co to się dzieje!!!

Gość mynika
oj już przeczytałam co się stało, głowa do góry najgorzej jest się tak marwić!też nie chcę jeszcze dziecka napewno w przyszłości ale jeszcze nie teraz!!!

Gość mynika
w ciąży jest wyższa temperatura, a objawy po tak krótkim czasie to nie możliwe to napewno ta pogoda tak na ciebie działa!!!!

Gość Do Myniki
Skoro bolą Cię piersi to mogą być objawy okresu ;) możesz się go spodziewać za parę dni. Ja też tak mam przed okresem:) także ból piersi jest całkiem naturalny podkreslam przed okresem...!

Gość ---prosze---
ja nigdy nie mialam bolu piersi..nawet przed okresem :) ale bol piersi faktycznie jest normalny,a to ze sie czujesz dziwnie to jest objaw brania tabetek. ja tes sie dziwnie czulam,jak bralam, przynajmniej na poczatku,wiec glowka d ogory :) No,a ja juz sie czuje w miare normalnie. tak myslalam,ze to,jak sie czuje,bylo spowodowane pogoda,bo byla straszna burza niedwno,a teraz czuje sie swietnie:)

Gość mynika
u mnie dzisiaj też już ok piersi przestały boleć, a samopoczucie też w pożądku!!!jak tam u Was dziewczyny???

Gość histeryczka
...tak na dobra sprawe...za wczesnie na jakiekolwiek objawy. Bo jest dopiero 11 dni po stosunku...i nie odrazu tak dochodzi do zaplodnienia. Wiec?!zapewne jest urojona...musze przestac czytac nie ktore wypowiedzi, bo wkrotce kazdy bol brzucha i bekniecie bede traktowac jak ciaze :/ pozdrawiam (uff...goraco dzisiaj)

Gość teriagnieszka
Czesc ... O to kiedyś pytałam ... Mam pytanie czy istnieje coś takiego jak ciąza urojona stres , duszności ... wspomaganie samemu objawów. Co mi się przykrafilo- niepelny stosunek dosłownie "kilka ruchów". Po nim dalsza część pieszczot i finał wszystko, to poza mną. Po tym wydarzeniu, robiłam kilka testów. Później dostałam okres długi obfity-normalny. Po nim , w trakcie też się "testowałam"- wyniki negatywne. Po tej miesiączce , dostałam następną zgodnie z terminem, też się testowałam - wyniki negatywne. Dodaję , że to są długie normalne, obfite miesiączki- nie plamienia. Nadal myślę o tym wydarzeniu, zachowuje się nienormalnie wiele z Was to powie ...ale poważnie tak się czuję, jak oglądam kobiety w ciąży ogarnia mnie strach, wzmagają mi sie "objawy" itd itp ... Dajcie znać ...bo ja nadal się testuje.

Gość ZNOWU
Ty chora jesteś! Do psychiatry KONIECZNIE ! ! ! W kółko sie na forum powtarzasz! Lecz sie Dziewczyno!