Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kaja--

Oszukali mnie w HM !!!!

Polecane posty

Go艣膰 kaja--

Oj tak pierdola jestem, wiem, ale tak do cholery nie powinno byc! Kupowalam spodnice ( byla do niej doczepiona jakas metka ze jest znizka ktora nalicza przy kasie - cena bez znizki 99,90) i figi ( 19,90 ) . Za obie rzeczy zaplacilam 89,30 ! I oczywiscie jak zwykle bezgranicznie zaufalam sprzedawczyni, ze wszystko naliczy tak jak trzeba. Okazuje sie ze na spodnice bylo 50% znizki ... Patrze teraz na paragon w domu i co, walnela mnie na 20zl bo dwa razy mi te figi policzyla 馃槧 ! Cholera jasna! Teraz to juz bede wszystko sprawdzac i analizowac ... Jestem wsciekla, najbardziej z tego powodu ze juz nic z tym nie zrobie i ze nie zwrocialam na to uwagi, ale nie mam zwyczaju przeliczac wszystkiego przed dotarciem do kasy, chyba ze mam wyliczone fundusze! 馃槧 馃槧 Uff musialam sie wyzalic ... 馃槧

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kaja--
A teraz dodatkowo zalozylam watek nie tam gdzie trzeba, mialo byc na zakupach 馃槧.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirtillo
a nie mo偶esz i艣c i zareklamowa膰 tego?? mo偶e warto! zawsze odzyskasz 20 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smigaj z powrotem
do sklepu!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaja--
Ale jak im udowodnie ze wzielam tylko jedne figi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhhhhhhhh
ja bym tam poszla sie o swoje k艂贸ci膰! nie daj si臋! bo teraz ta suka co Cie oszukala sie cieszy! idz tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jumi
W H%M mo偶na zwr贸ci膰 ubranie spokojnie lub wyja艣ni膰 t臋 spraw臋 i oddaj膮 ci pieni膮dze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jumi
Nie zrobi艂a tego specjalnie...trzeba to wyja艣ni膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smigaj z powrotem
normalnie :) powiesz,偶e kupowa艂a艣 tylko jedn膮 par臋,a zap艂aci艂a艣 za dwie.Ja kiedys robi艂am du偶e zakupy w Auchan,na spo偶ywce babka policzy艂a mi zamiast 1 op. danonkow to 6 op!!!Ale by艂am w艣ciek艂a.Wr贸ci艂am,powiedzia艂am w miar臋 grzecznie i dosta艂am kas臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhhhhhhhh
niech do tego dochodza ze wzielas jedne figi! po to sa te kasy fiskalne a przeciez musza wiedziec ile i czego maja na sklepie! jak cos to pros kierownika! nie badz dupa bez obrazy ;) KLIENT NASZ PAN!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhhhhhhhh
niech do tego dochodza ze wzielas jedne figi! po to sa te kasy fiskalne a przeciez musza wiedziec ile i czego maja na sklepie! jak cos to pros kierownika! nie badz dupa bez obrazy ;) KLIENT NASZ PAN!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaja--
Hm faktycznie macie racje, wieczorem postaram sie tam pojechac i to JAKO艢 wyjasnic, choc nie wiem czy cokolwiek uda mi sie im udowodnic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jumi
Chamstwem,z艂o艣ci膮 i krzykami nic si臋 nie za艂atwi tylko si臋 cz艂owiek o艣mieszy.Najwa偶niejszy jest rachunek,je艣li go posiadasz wyja艣nisz spraw臋 i po wszystkim.Oczywi艣cie klient nasz pan ale te偶 sprzedawc臋 trzeba szanowa膰 a nie zachowywa膰 si臋 prymitywnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhhhhhhhh
nikt nie pwoeidzial ze ona ma tam wejsc, klnac i krzyczec! niech powie wszytsko na spokojnie jak bylo! ale jesli kasjerka nie bedzie chciala naliczyc tego poprawnie od nowa to ja bym poprosila kierownika sklepu ;) najlepiej idz tam dzisiaj, najszybciej jak tylko mozesz, wieksza szansa ze Cie bedzie babka pamietac! a moze ta z HM tez juz sie kapnela ze sie pomylila! tylko wiadomo nie ma jak Ci tego powiedziec ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaja--
Nie mam zamiaru krzyczec czy sie wklocac, to nie w moim stylu,tylko ten H&M to godzine drogi ode mnie wiec sie zastanawiam czy to ma w ogole sens zeby taki kawal jechac, drugi koniec miasta, ale z drugiej strony jak jutro bede w centrum to juz moge nic w tej sprawie nie zalatwic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesc ja
przesta艅cie kto uwierzy 偶e mia艂a tylko jedn膮 pare majtek, szkoda zachodu za 20 z艂 wioski sobie narobi膰, bo tam zawsze tyle ludzi a ty b臋 dziesz sta艂a i k艂贸ci艂a sie z babk膮. daruj sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uppppppppp
A mojej siostrze kiedy艣 dla odmiany nie policzyli za jedn膮 bluzk臋 :P Zauwa偶y艂a to dopiero w domu.

Udost臋pnij ten post

czasem zdarza mi si臋 robi膰 zakupy w H&M i z tego co zauwa偶y艂am na ubraniach jest stara, skre艣lona cena, a obok ta nowa obliczona procentowo, wi臋c ja nie wiem jakim cudem Ty to procenty musisz sobie w g艂owie oblicza膰:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katharsisss
z pewno艣ci膮 maj膮 w tym sklepie kamery jak w wi臋kszo艣ci tego typu wi臋c je艣li nie b臋d膮 chcieli uzna膰 Ci tej reklamacji mo偶esz za偶膮da膰 sprawdzenia nagra艅.. na kt贸rych b臋dzie czarno na bia艂ym ile par fig mia艂a艣 w r臋ce podchodz膮c do kasy... ale my艣l臋, 偶e obesz艂oby si臋 bez tego :) nie daruj im, niewa偶ne czy wina kasjerki czy nie, Ty nie musisz na tym cierpie膰.

Udost臋pnij ten post