Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mieciu_23

PROSZE O PORADĘ

Polecane posty

Witam moze jest to forum dla kobiet ale chce dosiegnąć waszej opinii. Mieszkam sobei z moją dziewczyną w domku teraz zwalnia sie jeden pokój. Chata jest fajna i nie chcemy się się wyprowadzaćbo nawet cena jest wporządku. Mam dylemat. Daliśmy ogłoszenie aby komuśwynająć pokój. Zgłosiło sie pare osób Na początku wporzą dziewczyna potem jakiśmieciu totalny pojeb ( ciągle głowa od dołu i odstepy 10 sekundowe od wątków rozmowy) Potem kolo całkiem wporządku ale chciał mieszkac tu na wakacje ale nam to nie odpowiada więc odpada. Kogo byście wybrali?? Dziewczynę czy faceta?? Ja jako facet myślę że, lepiej zeby była to dziewczyna BO: napewno będzie porządek w domu nie zebym jągonił do sprzatania ale poprostu by po sobei utrzymywała czystośc, Napewno łatrwiej było by sie dogadac bo babki sa normalne a z facetami róznei bywa. Moaj dziewcz\\yna natomiast uparła sięna chłopaka :| Mówiąc że dziewczyny są zmienne i ze moze ona ją wkurzać. Co mam robić??

stawiam się na Twoim miejscu - wynajmuję pokój parze :) na powaznie - lepsza kobieta bo nie chciałoby mi sie sprzątac po dwóch facetach :)

Gość bika
ale kobietki czasem siedzą sporo dłużej w łazience niż faceci...