Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siakaś jedna

sms od byłego-po co?

Polecane posty

W jakim celu facet,z którym jeszcze nie dawno się spotykałam pisze mi sms,ze caly dzien sie dobrze bawil,bo spedzil go w nowym mieszkaniu z nowa dziewczyna? No po kiego grziba mnie informuje,ze znalazl sobie nowa panne????? Faceci to suki:D Nie wszyscy oczywiscie, widoczniej estem femme fatale:D Od dziś zostaję zimną suką! :D

Gość odpisz mu
GÓWNO MNIE TO OBCHODZI

łaaa szkoda,ze wczesniej o tym nie pomyslalam:D A jesli chce wzbudzic to po co? Przeciez to on \"zerwal\" i sie juz pocieszyl:))

Gość 12344321
a ja czasem napisze bylemu jakiegos smsa (typu "co slychac? " itp ) a on odpisuje po 1-3 miesiacach :) teraz go olewam na maxa a Twoj chce albo wzbudzic zazdrosc albo pokazac jaki to on jest super :dziewczyna,mieszkanie ....... no to suki jakich duzo :) zeby nie bylo feministka nie jestem

Gość hhhhfbhf
heh żal mu dupe ściska ale nie wiem czemu:)

no może... ale najpierw sam podjal decyzje o rozstaniu (napewno przymyslana, tego akurat jestem pewna) a teraz by majaczył o pannie aby wzbudzic zazdrosc? jakos to nie gra..

Gość odpisz mu
to na bank sciema(to co CI napisal) chcial sie frajer dowartosciowac a pewnie w tym czasie gnil gdzies sam i wyobrazil sobie tylko te dziewczyne...napisz mu za dwa dni ze nie odpisywalas wczesniej bo spedzilas 3 gorace i namietne dni z jakim przystojniakiem --echhh niektorzy faceci to tacy frajerzy

jedno jest pewne, nadal nie jestes mu obojetna bo mysli o Tobie, sa w nim jakies uczucia i emocje

Gość 12344321
ja do tej pory nie rozumiem facetow i ich zagran :) a moze przemyslala sprawe i chce wrocic, ale tak glupio to zaczyna, bo raczej wiadomosc o nowej dziewczynie Cie nie zacheci hehe

nie no mysmy w miare jako taki kontakt utrzymywali, napisalam mu kolo poludnia sms co u niego wlasnie,a on mi o 23 odp,ze sie z laska mizdzyl, zyczylam mu powodzenia :))

Gość 12344321
dla mnie to brak taktu i kultury jak na smsa "co porabiasz ? " odpisuje " rucham cud blondi z duzymi balonami" :) ale to chyba w ich postych łbach pojecie "zdobywcy"

Gość patatjaka
no przeciez sama piszesz ze zapytalas co u niego to ci odpisal..........

scianka,niech sobie mysli,ze po mnie to splynelo jak po kaczce, wystarczy,ze raz przez niego sie upilam i sie o tym niestety dowiedzial,niech sobie mysli,ze pełen luz:D Wczoraj mi strasznie przykro bylo,ale dzism i to juz leje, tylko sie zastanawiam po co to pisal 12344... Nie napisal dokladnie tak hahah On tego sms poniekad swa \"cudowna niekonczacaca sie\" szczeroscia \"usprawiedliwial\" Dupek:D

Gość karolkaaaa
a czy ty przypadkiem nie napisalas do niego pierwsza? co słychac i w ogole?bo tak mi sie cos wydaje...

Gość odpisz mu
ejjj no dziewczyno jak moglas sie tak ponizyc i napisac do faceta ktory Cie rzucil"co slychac"pogielo Cie!!?? kurde!! dlaczego tak wiele dziewczyn w ogole nie szanuje samych siebie...jesli same sie nie szanujecie to nie oczekujcie szacunku od innych i teraz sie nie dziw ze Ci tak odpisal..nigdy bym nie napisala do faceta ktory mnie rzucil zadnego sms-a a juz tym bardziej"co slychac"

A co mamy sie udawac teraz,ze sie nie znamy?? I to nie bylo jako takie rzucenie,bo z tego i tak by nic nie bylo, przedstawil mi powody przez które nie bedziemy razem i ja mu przyznalam racje. Nie bylo jakichs klotni itp. Boosze... mam wykasowac jego nr ,a jak spotkam na ulicy udawac,ze jest obcy? Jakos to do mnie nie przemawia

Gość karolkaaaa
rzucil cie a ty do niego piszesz...czuje przewage...rob jak chcesz ale naprawde ponizylas sie...kobieta powinna trzymac fason, ty tego nie zrobilas, do czego jest ci potrzebne to przyznawanie sie? nie obedzisz sie bez tego? twoja sprawa ale zle zrobilas...