Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szanowne panie

Poważne pytanie do pań

Polecane posty

Gość Szanowne panie

1. Jak to jest ?czy wolicie grubego mężczyznę z dużym brzuchem pana i z dużym sprzętem? czy też szczupłego wysportowanego z małym sprzętem? Grubi z małymi oraz szczupli z dużymi nie wchodzą w grę. 2. Czy ważne są względy estetyczne (uczucia pomijamy) czy też znaczenie praktyczne

Gość Szanowne panie
miałem kiedys takiego Mariana ale nie ułożyło nam sie dlatego moja obecnośc tutaj

Gość bylo juz 100 razy
najwazniejsza jest technika co z tego ze facet ma sprzet18 cm jesli nie umie sie nim poslugiwac.

ja zawsze wybieram wysokich misiowatych facetów - chudzi odpadają bez wzgledu na rozmiary 1 i 2:P a co najfajniejsze te misie to zawsze mają się czym pochwalic:D

Gość Szanowne panie
ja jestem gruby i mam 3,7 cm w wzwodzie czy to duzo?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja tez wole bardziej misiowatego od za szczuplego...bez wzgledu na sprzet ;)

Gość Freewe
To chyba mam szczęście mając szczupłego, umięśnionego faceta z dużym aż za dużym jak dla mnie przyrodzeniem.

Gość gość
Chudy z krotkim zdecydowanie

Gość kryzysowa narzeczona
Duży z dużym :)

Gość anioł z nieba
a ja wolę gośia w sam raz ani miśka ani chudego....misiek może kopnąć w kalendarz za wsześnie, a chydy jest obrzydliwie kościcty....a rozmiar obojetny, każdy zrobi dobrze :)

Wysportowanego z mniejszym penisem. Nie lubię mężczyzn, którzy o siebie nie dbają, podczas gdy ja to robię. Wielkość penisa to czynnik na który mężczyzna nie ma wpływu, a o sylwetkę zawsze może zadbać.

FACET MUSI BYĆ WYSZY ODEMNIE KONKRETNIE WYGLĄDAĆ ,NAPEWNO NIE SZCZYPIOR ALE I NIE OBLEŚNY TŁUŚCIOCH ..brzuszek może mieć ale jak widze takiego z cyckami jak baba -to mi sie zbiera na wymioty... jeżeli chodzi o buzie musi być męska nie laleczkowata...penis powinien odpowiadać mojej cipce:pwięc nie wypisuje rozmiaru ,liczy się technika i temperament-gorący charakter-konkretny-umiejący postawić na swoim i walnąć w stół jak trzeba;)

Gość góra..góra

dla mnie najwazniejszy jest wzrost ponad 180-sama mam 165 ale jakos tacy na mnie bardziej dzialaja...poza tym musi miec zgrabny tyleczek w spodniach....i uwielbiam facetow w czerni...znaczy sie bron boze ksieza! po prostu czarne koszule...moj kochas dzis nie byl w czarnej koszulce ale za to mial czarne spodnie....no i ten tylek.....mniam ....

==> miauczydelko Ja mam 160cm, ale podobają mi się tacy od około 185cm.....hehe.... ;) Jakoś tak...mnie do nich ciągnie.... :D :D :D :D :D 🌻🌻🌻 No i popieram "ciekawska." - męska twarz koniecznie !!! :)

technika,dobre lizanko,żeby nie brzydził się analych,180 cm wzrostu minimum,ale nie moze miec brzucha,może mieć małego,byleby wiedział jak mnie obsłużyć

Gość babeczka..
szczerze mówiąc Ci szczuplejsi z natury mają więkzy sprzęt;) badania też tego dowiodły.. jeśli facet ma duuużo mięśni to małego ptaszaka;) ale nie ważna jest wielkość tylko umiejętności.. każdy możę zadowolić kobietę:)