Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka17

CO MODNIEJSZE?

Polecane posty

Gość brunetka17

Mam ciemne braz wlosy,czy lepiej pofarbowac je na ciemniejszy kolorek,taka glebsza czekolade czy zrobic duzo cienkich pasemek o kolorze jasnego kasztanu?

Gość brunetka17
?

Gość najlepiej nic nie robić
po co sobie włosy niszczyć, a jesli już chcesz coś zrobić to nie kieruj się modą tylko tym co tobie się podoba

Gość brunetka17
tylko ze ja raz sadze ze to lepiej wyglada a za chwile ze to drugie.nie chodzi mi konkretnie co jest na topie tylko co ladniej wyglada,moze macie jakies zdjecia?

Gość najlepiej nic nie robić
nie da się powiedzieć co ładniej wygląda, bo to zalezy od fryzury, rysów twarzy, koloru oczu, cery. Jesli chodzi o mnie to ja na pewno nie jestem zwolenniczka pasemek

Gość brunetka17
ciemna oprawa oka,sniada cera,wlosy podzielone na dwie warstwy,cienka dluga grzywka

Gość onatowie
sprobuj ciemną czekoladę szamponem koloryzującym..tylko nie palette, bo bardziej niszczy. Zobaczysz czy Ci w nich ładnie, a jak Ci sie spłucze po kilku myciach i nie spodoba to spróbuj cieniutkie pasemka. Sądząc po twoim typie urody to większość pasemek blond nie będzie wskazana...i będzie widać odrosty i przepalisz sobie wlosy za kolejnymi razami, bo rozjaśniacz przepala włosy.

Gość brunetka17
dzieki

Gość brunetka17
f