Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda samobójczyni

samotność

Polecane posty

Gość mloda samobójczyni

Gość mloda samobójczyni
dlaczego niektorzy sa samotni. To nie jest przecież ich wina a jednak tacy są i nic chyba na to nie da sie pordzić:(((

Gość zmień sposób myslenia
zmień sposób myslenia - każdy z nas jest samotny a Ci co w małżeństwie sa z reguły samotni we dwoje.

Gość nie nie nie nie
wszystko da sie zmienic "Ufaj jakby wszystko zależało od Boga, działaj jakby wszystko zależało od ciebie"

Gość i ja jestem samotna

Gość pannawdowa
samotni z wyboru. Swiat lubi ludzi, którzy lubią świat. Mówi wam to coś?

Gość mloda samobójczyni
do samotny- Chcialam sie ciebie spytac czy ci to nie przeszkadza ze jaestes samotny. Ja umieram z samotnosci. wiele razy chcialbym sue do kogos przytulic pocalowac(mam namyskli chlopaka) ale nie mam do kogo a wiekszosci kolegow nie zalezy na mnie ale na moim ciele.

Gość wole bez nicka
Jak nauczysz się żyć sama ze sobą ale nie samotna tylko szczęsliwa będzisz miec wkoło siebie wielu przyjaciól.spróbuj i prosze zmień tego nicka jest obrzydliwy i sama sobie napędzasz smutek🌼

Gość ma_luśka
ile masz lat? odetnij się od ludzi, którzy cię zawodzą - trzeba mieć przyjaciół a od innych nie oczekiwac wiele

Gość mloda samobójczyni
juz sie odcielam dlatego mam malo kolego i duzo kolezanek . Jednak brakuje mi chlopaka chcial bym pobyć z kimś kto coś do mnie czuje ale tak prawdziwie a nie mnie oklamuje. Niestety jeszce nigdy takiego kogos nie spotkalam.Ratunku!!! mam 16 latek a mimo tego nie mialam jeszce chlopaka niektorzy prosili mnie o chodzenie ale nie chce chodzic z kims na pokaz tyko z milosci A moj nik nie dotyczy jedynie samotnosci ale ogolnie calego mojego zycia

Gość jesteś jeszcze bardzo
młoda i Twoje pojmowanie bliskości jest jeszcze niedojrxzale.Ciesz się że masz duzo loleżanek a chłopaka.....no cóż podaruj sobie narazie zajmij się soba swoimi innymi potrzebami niż przytulanie i bliskość zdążysz zapewniam cie i zmień nicka.......już raz prosila a zobaczysz milośc potrafi przyjśc przez dziurke od klucza:)

Gość natiiiiiiiiiiiiiiiii
mloda samobójczyni - buahahahahahahahaahahahahhaa masz 16 lat i taki problem naprawde zastaniesz stara panna napewno, bo jak jeszcze w tym wieku chlopaka ne mialas to mega poraszkia ludzie:-/

Gość mloda............
Wiecie co moze i macie racje a zreszta jak weszlam na temat najochydniejsze zeczy jakie robia nasi mezczyzni to mi ise odechcialo miec chlopaka. A meza to chyba wogole nie bede miec . Niektorzy faceci sa naprade ochydni:(((