Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaczor Miki

Jak namowic zone na ogladanie meczy? help!

Polecane posty

Gość Kaczor Miki

Dziewczyny jak mozna Was zainteresowac pilka nozna, to takie ciekawe co sie na boisku dzieje a moja zona na przyklad podchodzi do tego zupelnie bez emocji ;) Dziwi mnie to troche przeciez tylu fajnych facetow lata po boisku, nie podoba to sie Wam czy jak? No moze jakby mieli bardziej obcisle spodenki to wtedy? Jakby byly mistrzostwa pilki noznej kobiet to na mur beton kazdy facet obowiazkowo by ogladal pewnie ;)

a Ty oglądasz z żoną łyżwiarstwo figurowe rozemocjonowany i przejety?

Gość Jumi
Mnie to też kompletnie nie interesuje,nie przeżywam.A piłkarze są najczęściej(moim zdaniem)nierozgarnięci i prezentują się dosyć prymitywnie.Oczywiście to kwestia gustu są kobiety,które zachwycają się piłkarzami ale to raczej chwilowe jak sądzę i oglądanie meczu tylko dla paru mignięć jakiegoś faceta.Po prostu nie interesuje mnie ten sport i już,sądzę,że nic na siłę.

Gość mimiiiiiiiiii
ja uwielbiam oglądać mecze piłki nożnej ale za to mój chłopak jej nie znosił,ale z ciekawości obejrzał ostatni mecz Polaków i nawet go wciągnęlo oglądanie meczów :)

Gość Kaczor Miki
miiii: mam nadzieje, ze sie nie zniechecil przegrana Polakow ;) Ej choc sie umowimy na ogladanie jakiego meczu ;)

Gość mimiiiiiiiiii
nawet mu się spodobało a ja o mało się nie poryczałam. Pewnie,że możemy się umówić na oglądanie meczu :)

Gość Rozbawiona niektorymi
tez lubie ogladac dobry mecz, faceci mnie nie interesuja w jakich spodenkach biegaja, raczej interesuje mnie mecz w samym sobie, o ile jest dobry...

Gość Kaczor Miki
mimiiii jak tylko dostane pozwolenie od Zony na obejrzenie meczu z Nieznajoma to sie zglosze. Jak myslisz dostane je? ;)

Gość nie lubię piłki nożnej
Ciekawe czy żonę zainteresuje,że flirtujesz z Nieznajomymi?:)

Gość mimiiiiiiiiii
ja bedąc żoną nie dałąbym mężowi takiego pozwolenia ale kto wie ;) może się zgodzi ale niech nie zastanawia się zbyt długo,bo mundial się skończy ;)

Gość mimiiiiiiiiii
hi hi zróbmy tak my będziemy oglądać mecz a Twoją żonę i mojego faceta wyslemy do jakiejś restauracji ;)

Gość mimiiiiiiiiii
:( szkoda,że mój facet nie bardzo kocha ten sport a to faktycznie jest fajna okazja uprawianaia seksu, ta adrenalinka ach!!!

Gość kaczor
więc jak z tymi mistrzostwami w łyżwiarstwie figurowym, ogladasz z zoną przejety i rozemocjonowany :)?? a moze to niewygodny temat?:P

Gość Kaczor Miki
ej to jeszcze nie jest filtr! a moze?..;) mundial sie skonczy ale pozniej beda i tak inne mecze :) o masz dobry pomysl, oni do restauracji a my jak nie przy TV to na stadion, zeby sobie nie "pomysleli" ;)

dobry moment na seks?Za dużo reklam dziewczyny. Też jestem ciekawa jak z tym łyżwiarstwem?

hmmm mój facet nie ma takiego problemu!! a wręcz odwrotny- jestem zapalona kibiczką :) wychowałam sie na murawie :):):) ale znam Twój problem jakby od wewnatrz- moi koleżkowie maja takie same problemy ze swoimi damami :) plus dzikie awantury, ciche dni ,znaczące i wymowne braki obiadów na czas mundialu w imię protestu i buntu.... przesyłam regulamin dla kobiet :) jesli Twoja Pani ma poczucie humoru :p Reguły zachowań kobiet podczas Mistrzostw Świata 2006 Reguły zachowania w domu w okresie od 09-06 do 09-07 § 1 W okresie od 09-06 do 09-07 absolutnym władcą panującym nad telewizją i sprzętem do niej należącym jest Mężczyzna. § 2 Żona zajmuje się w tym czasie \" niemo \" pracami domowymi § 3 Przed każdym meczem należy postawić Mężczyźnie przy fotelu telewizyjnym skrzynkę zimnego, alkoholowego piwa. Z akcentem na \"zimne\"!!! § 4 Podczas meczu, pobyt kobiety w pokoju telewizyjnym jest surowo zabroniony. Jednakże dostawy piwa i czegoś do chrupania są dopuszczalne. § 5 W 15- minutowej przerwie kobieta ma prawo opieki nad Mężczyzną, W celu opróżnienia popielniczki, jak również pozbierania pustych butelek Po Piwie i zastąpienia ich pełnymi. W razie potrzeby może przygotować Coś do chrupania. Unikać szelestu torebkami jak również werbalnej komunikacji. § 6 Najpóźniej 30 minut przed rozpoczęciem meczu należy podać Mężczyźnie, przygotowany z miłością , posiłek. Aby nie przeszkodzić Mężczyźnie w mentalnych przygotowaniach do meczu , należy trzymać jadaczkę zamkniętą na kłódkę. § 7 Podczas Mistrzostw Świata należy zaprzestać wszelkich działań dotyczących Prokreacji. Noszenie ubrania które mogłoby pobudzić męskie rządze w kierunku powyższym, jest również zabronione. Noszenie odpowiedniego ubioru i wyżej wymienionych zachowań można jednakże nadrobić tuż po gwizdku końcowym, pod warunkiem, iż wynik meczu jest zadawalający dla Mężczyzny. § 8 W przypadku kiedy Mężczyzna dzięki jego wspaniałomyślności zezwoliłby kobiecie rzucić okiem na mecz, zabronione są wówczas pytania, typu ( \" co to jest spalony?\") które mogły by poprzez to odzwierciedlić kobiecy stan wiedzy na temat piłki nożnej. Poprzez komentarze typu : \" oh, Beckham wygląda dzisiaj tak cudownie\" narażamy same siebie na cielesną naganę. Tak, kochane kobiety, jeśli będziecie trzymać się tych minimalnych reguł zachowania, doceni to wasz Mężczyzna i dzięki temu spróbuje: a) nie rozlewać piwa b) nie zaśmiecić każdego centymetra kwadratowego w promieniu 3 metrów wokół jego fotelu trenerskiego (= fotel telewizyjny) c) nie przypominać wam o zdolnościach kulinarnych jego matki podczas konsumpcji potraw wspomnianych w § 6 POCZUĆ PIŁKARSKA GORACZKĘ- B E Z C E N N E !!!!!

Gość Kaczor Miki
aa o jesli chodzi o lyzwy to nie ogladam, ale zona tez nie :P za to potrafie sie poswiecic i wciagnac m jak milosc + na wspolnej kilka dni pod rzad!

Gość mimiiiiiiiiii
o masz bardzo dobry pomysł :) dawno już nie oglądałam meczu na żywo. Ale tak szczerze mówiąc nie lubię naszej polskiej piłki,wolę oglądać chłopców z zagranicznych klubów

Gość Kaczor Miki
gokata: usmialem sie mocno! :) do "nie lubię piłki nożnej": co Ty mowisz, za duzo reklam? 45 minut seksu pozniej tylko reklamy ale po takim czasie przerwa nawet jest dobra (np tylko glaskanie) a pozniej znowu 45 minut ;) A i jest jeszcze dogrywka i zloty gol! ;)

Gość Kaczor Miki
miimiii trzeba bedzie poczekac jak beda eliminacje to mistrzostw europy - jak bedziemy grac jako reprezentacja i bedzie to mecz "zagranicznych klubow" albo pojdziemy na "latwizne" czyli jakis soccer pub ;)

Gość mimiiiiiiiiiiiiiiiii
jestem za :) Nie ma jak fajny mecz w towarzystwie rozgorączkowanych facetów hi hi :)

Gość kkh
gdybym była mężczyzną - zagorzałym kibicem - to od żony niepasjonującej się tym co ja bardziej nie lubiłabym czegoś innego: żonę udającą że zna się na futbolu i podziwiającą... urodę piłkarzy (o tempora, o mores!)

Do Kaczora Miki za dużo reklam się dziewczyny naoglądały to miałam na myśli,jest reklama seks i w tle telewizor a w nim mecz...Nie chcę być złośliwa ale czy piłka nie ogłupia niekiedy?Poza tym to banalne to miałam na myśli.

Gość Kaczor Miki
czy pilka oglupia? no nie wiem, zalezy na jakim poziomie jest grana.. pilka to przede wszystkim emocje, podziwianie precyzji, taktyki itp. miimiii: poszukam jakiegos dobrego soccer pubu w 3city (chyba ze mieszkasz heeeen:) )

Gość mimiiiiiiiiiiiiiiii
:( ja jestem niestety albo i stety mieszkanką wsi

Gość Kaczor Miki
ale czy daleko ode mnie? ;)

Gość mimiiiiiiiiiii
a w jakim mieście dokładnie mieszkasz??

hihihiih a mnie i MIII na szczęście ten regulmin sie nie tyczy :):):)

Gość mimiiiiiiiiiii
my jednak jesteśmy inne :)