Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piiegusek

Dni plodne - jak sie zabezpieczacie?

Polecane posty

Gość piiegusek

Mam pytanie, jak sie zabezpieczacie w dni plodne? Ja dotychczas unikalam kontaktow w te dni Niestety nie moge stosowac tabletek, stad moje pytanie: Czy prezerwatywa w polaczeniu z globulkami patentex oval wystarczy w dni plodne? Czy jednak to spore zagrozenie? Podzielcie sie swoimi opiniami.

Gość rybka...
Wolę nie ryzykować ....

hmmmm no wlasnie....ja sie zabezpieczylam ...w gumke i patentex owal...a teraz drze qrwa mac bo mi sie okres spoznia....a przeciez ja stara d...jestem...i jak by to wygladalo....no nie!!!!

Gość allik
myśle ze prezerwatywa plus globulka to w miare dobra zabezpieczenie.. ja tak robie znaczy my tak robimy.. czasem jak sie naprawde boje to prosze zeby wyszedł przed wytryskiem.. jednym slowem seks w dni plodne jest taki troche.. nie teges.. ale w sumie.. nie ma co narzekac...

wbrew sobie odpowiem niepoważnie......... firewall zastosuj..........a poza tym jest tyle literatury, a Ty bęędziesz słuchała w większości rad pojebanych ludzi i je zastosujesz? dziewczyno przeciez to Twoje życie i przyszłość nie traktuj tego tak lekko..................

Gość pieguskowa...
stosunek przerywany lub gumki i poki co dziala :P

Gość allik
coheed jakio błyskotliwy/ błyskotliwa..łojoju... Miauczydełko, jesli gumka nie pekla to nie wiem w czym strach.. daj spokój nie mozesz byc wciązy.. pewne prawa fizyki jednak obowiazuja.. ! tak mysle..

Gość allik
poza tym wiem ze to trudne, ale w dni plodne naprawde mozna poprzestac na pieszczotach, pettingu.. przeciez to tez przyjemne..

:) za mało czytasz kafe to raz .............jednak błyskotliwy i nie mieszaj fizyki do życia bo będziesz jeszcze wielokrotnie zadziwiony/a.................

Gość piiegusek
dzieki za odzew. Coheed>> dosadnie powiedziane. Ale nie nie dostosowuje swojego zycia do tego co robia inni. Pytam tylko czy sa takie osoby, ktore tak robia i jaki jest tego rezultat ;) miauczydelko >> jesli nie pekla gumka to chyba nie masz sie co denerwowac ;) Chyba ze cos poszlo nie tak :(

Gość zabezpieczona gumka only
ja sie zabezpieczam tylko gumka a i to nie zawsze bo zanim zalozy gumke moj kochany to juz tam w srodku kilka razy sie zanurz i jak do tej pory nie mam dziecka wiec nie ma co sie matrtwic ze globulka i guma to malo

Gość piiegusek
zabiezpieczona gumka only>>> ale czy w dni plodne tez tylko gumeczki, czy wtedy sobie darujecie i poprzestajecie na pieszczotkach?

Gość allik
coheed, nie wiedzialam zes taki popularny na cafe.. widze ze grzech cie nie znać.. staly bywalec, rozumiem.. i jaki niepokorny! mrauuu...

nie wywyższaj się bo będziesz poniżony....nie zrozumiałeś/aś intencji

Gość marcin34_war-mazur
ja tam zawsze tylko gumka, bo przecież jak ie peknie to co tu się bać, jak już to durex :)

Gość piiegusek
jak widac spora grupa osob ufa jedynie gumkom. Wypowiadajcie sie dalej.

Gość upupupup
odswiezam

Gość lilly-lilly
Durexy Elity zawsze przez ponad 4 lata !!! I nadal jestem nieródką :-)

Gość kilka
żadnych tabletek..? nigdy nie peklo..?

Gość gość
Po ostatniej wpadce zabezpieczam sie brakiem seksu. To nieprawda, ze gumy nie pekaja, nawet te najlepsze:o

Gość gość
Juz miesiac wytrzymalam. Jeszcze pare miechow i pozwole sobie na uzycie gumy plus globulki plus wytrysk na zewnatrz. Nie ma to jak sie dobrze zeschizowac:o

Gość kilka
pozdro o jakiej wpadce mówisz..?

Gość gość
O takiej, ze guma nam pekla prawie miesiac temu. Spostrzeglismy to po fakcie:o ? Nadal mam schizy, czy nie bedzie z tego baby, choc wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja ze nie:o

Gość gość
Bujda---to sobie pomysl, jaka ja teraz mam ciazofobie:o Tyle, ze pugulek ja ani nie moge, ani nie chce brac.Nie widze sensu w jedzeniu chemii przez pol zycia.

Gość kilka
ale mialas dni plodne jak pekla..? jak to zauwazyliscie..?

Gość gość
Yyyy - no byly dni plodne, srodek cyklu. Jak moj facet dostal wytrysk, to poczulam, ze cos mi cieknie tam w srodku. Wyjmujemy, a tu gumka cala rozdarta z boku:o TragediaMiauczydelko 🖐️, no to gratulations:DDziewoja - > tabsow nie moge brac, bo mam enzymy watrobowe podwyzszone, taka genetyczna skaza watrobowa. A nie chcialabym brac swoja droga, bo maja obok duzej ilosci zalet, duzo wad, szczegolnie niewskazane sa u palaczy (to ja, to ja!!). Zreszta, nie wydaje mi sie, zbey sztuczne wstrzymywanie owulacji przez lat kilkanascie bylo zdrowe dla kobiety. To jest ingerencja w organizm i wywolywanie w nim sztucznych zmian.