Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piiegusek

Dni plodne - jak sie zabezpieczacie?

Polecane posty

Gość gość
bujda---> zrobie jeszcze jeden test pojutrze i zobacze, czy dostane nastepny okres. Wtedy sie na 100% uspokoje, na razie to wymyslilam sobie juz obok endometriozy - torbiele na jajnikach i raka macicy:o Ja paranoiczka znana jestem:D Zle sie czuje po prostu.

Gość kilka
pozdro, ja tez zawsze tylko prezerwatywa, jakby mi pękla to nie wiem, chyba bym sie zaryczała.. pierwszy raz wam pękla..? kurde, czemu???

Gość przeciez wcale nie musi peknac
zeby zajsc w ciaze!!! Moze sie tak zdazyc, ze prezerwatywa nie peknie, a w ciaze sie zajdzie.

Gość gość
Jak mozna zajsc w ciaze, jesli nie pekla guma?Sa 3 sposoby:1.wlasnie ze pekla, ale nie zauwazono tego2. zsunela sie3. zaplodnienie nastapilo plynem ejakulacyjnym faceta podcza pieszczot. Innej drogi nie widze.bujda--pojde po okresie, jesli go dostane:okilka--< pierwszy raz pekla, nie wiem czemu, moze za sucha bylam? Teraz nie dopuszcze do wytrysk w srodku w dni plodne, o nie!!!! Najgorzsze jest to, ze tego w wogole nie poczulismy!!! Nic nie mozna bylo zrobic, przeciez nie bedziemy sprawdzac co minute:o

wiecie co dziewczyny wiem,ze to nieodpowiedzialne i wogole ale my z moim facetem wogole sie nie zabezpieczamy, no moze na poczatku przez kilka miesiecy bralam tabletki,ale przestalam i moze doslownie 10razy kochalismy sie z gumka a tak to juz 3lata bez niczego i jeszcze zadnej niuni ani niuniusia w brzusiu nie mam. no wiem,ze to nieodpowiedzialne,ale... w sumie nie jestesmy malolatami bez prespektyw wiec jesli dzidzius by sie przytrafil stac by nas bylo na niego i nie ma klopotu z mieszkaniem itd. tylko,ze jeszcze rok,dwa chcemy pozyc tak tylko dla siebie bo jak sie urodzi malenstwo to wtedy zycie sie zmienia. no i reasumujac to w ciaze przeciez nie jest tak latwo zajsc... no nie? ;)

Gość gość
Bez zabezpieczenia tzn, ze nawet bez stosunku przerywanego? A w ciaze najlatwiej zajsc, jak sie tego nie chce. Jestem pelna podziwu, ze nic Wam sie nie przytrafilo, ale nikomu nie radze brac przyklad.

ntzn.stosunek przerywany. ja tez nie radze brac przykladu :) wiem,wiem,ze to glupota no ale... nigdy bym sie o to nie posadzala, to moj pierwszy partner i planujemy malzenstwo, duzo przezylismy,wiele prob i wogole, jestesmy bardzo zzyci ze soba i wiemy,ze gdyby cos tzn.dzidzia to mamy warunki i co wazne stac nas na malenstwo,ja mam bzika na punkcie dzieci :) no ale jak do tej pory sie nie przytrafilo to niech jeszcze poczeka troszke i przyjdzie na swiat za 2latka ;) no moze ciut wiecej ;) ALE NAPRAWDE STANOWCZO ODRADZAM TEGO TYPU \"METODY\" TYM KTORZY SA W INNEJ SYTUACJI, CHWILA PRZYJEMNOSCI A POZNIEJ CZESTO WIELE NIESZCZESC I CIEPRI NIEWINNA ISTOTKA POCZETA PRZEZ NIEWLASCIWE OSOBY...

Gość pryta
hmmm nie chce straszyc ani nic z tych rzeczy ale moze ktores z Was jest bezplodne ???

tez tak czasem o tym mysle.... ale moze to tylko szczescie... nigdy nie konczyl w srodku(chyba ze wtedy kiedy bralam tabletki no i te kilka razy w gumce), wiem,ze ten plyn ktory wydobywa sie przed wytryskiem tez moze zawierac plemniki, no ale.... czasem balam sie,ze moze tylko wydaje mi sie,ze nie jestem w ciazy, bo przeciez bedeac w ciazy mozna miec okres. i wtedy podswiadomi wmawilama sobie rozne rzeczy- a to,ze mi niedobrze rano, a to,ze mam ochote na dziwne jedzenie, a to,ze mi sie palic nie chce, pozniej wydawalo mi sie,ze okres mi sie przesunal i zmniejszyl, no ale jak do tejo pory wszystko gra, no i nie przytylam, tylko schudlam:0 i sie ciesze :)

Gość pryta
oby to bylo szczescie ;)

Gość gość
Warto tak sie stresowac? To nie za przyjmny ten przerywany, wiem, bo sama stosowalam przez 2 lata:o, tyle ze w plodne dni byk seskx zazwyczaj z gumka. Ja bym sie psychicznie wykonczyla, gdybym miala co miesiac sie zastanawiac, czy jestem w ciazy czy moze nie.

ja sie nie zamartwiam tym co misiac. mowie,ze wczesniej mialam taka schize, ale to tylko jak jeszcze chodzialm do szkoly,przed matura-chcialam spokojnie skonczyc szkole bo wiedomoz,e studia latwiej konczyc z maluchem niz z dzidzia zdac mature.

Gość piiegusek
dzieku ze taki odzew nastapil. wypowiadajcie sie nadal

Gość moi rodzice całe zycie
(z tego co sie domyslilam i wywnioskowalam z rozmow z mama) jada na przerywanym ;) i maja tylko 3 planowanych dzieci :) niektórzy maja szczescie............ ktos spytal czemu nie pigulki? mam 20 lat i nie widze opcji brania pigul przez 30 lat. tym bardziej ze chce miec dzieci i o to tez sie boje..... moze po 30 o tym pomysle chociaz watpie :) ja wymyslilam sobie taktyke gumka+przerywany+mniej wiecej dni nieplodne :P skuteczna :)

Gość ej a jak obliczyć dni płodne
???? A jak ktoś ma np. stres i mus ię okres przesunie, to co???:(

Gość do gory
temacik