Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktomożliwe111111a

smutne i niesmaczne.

Polecane posty

Gość jaktomożliwe111111a

jutro ostatni mecz Polski na mundialu. niestety nie mamy już nawet tego footballu, żeby sie czegoś "chwycić' w tej nienormalnej rzeczywistości. ale ten mundial jeszcze się nie skończył. on jeszcze i dla nas trwa. a już podzielone stołki dla Janasa i wszystkich. dla mnie to jest przerażające. jesli mam być szczera jest to obrzydliwe i nie dziwię się, że etopili mecz z Ekwadorem. Kim jest trener? gównem? No sorry - na to wychodzi. Dziennikarze może go zastąpią i cała reszta? Co to za społeczeństwo nienormalne:( same szajbusy:(

jak by nie bylo na ich przegraniych jestem 200 zł do przodu :D a z Kostaryka maja wygrac to bede kolejna 100 do przodu :D oby tylko Boruca w bramce zostawili bo jakie walory estetyczne dzieki temu sa :D a Janas i tak brzydki jest :P to byla nasycona inteligencja i sensem wypowiedz :)

Gość jaktomożliwe111111a
Najlepszy " żart" jaki ostatnio słyszałam - czy raczej widziałam to o dyrektorze, który nie chciał dać urlopu nikomu, a pracownikowi, który przyszedł sie pytać dziwił się, że się tak nie boi przechodzić przez bramki z promieniowaniem (niezdrowo). No gdy on mu odrzekł, że nie ten kazał (gdy tamten wychodził) dawkę potroić. Bo ośmielił się powiedzieć, że praca to więzienie, że on nikogo nie zamordował żeby cały czas tma siedzieć i nie podoba mu się zakładowy radiowęzeł, gdzie pan dyrektor piosenki śpiewa, a on chce iść na koncert Rollingstonów. Ja pracowałam u takiego deba. Jak to się dzieje, że ludzie tak głupieją? Małpy są zdecydowanie mądrzejsze obawiam się. :(

Gość jaktomożliwe111111a
Wiesz - sorry ale wydaje mi się, że w tej rzeczywistości to lepiej niech każdy zawodnik sam gra. Ten rząd też półgłupi - ja niczego nie rozumiem. Ja tej chołoty nie wybrałam. Ja od 5 lat nie głosuję. Odkąd pracy nie umiem znaleźć normalnej po studiach wypięłam się na demokrację. Nic mnie to już nie będzie obchodzić. Polska to III świat i koniec. Wszędzie tak głoszę - japońskie normy, chińskie żarcie, polska jakość. Ja nigdy nie umiałam udawać. Tyle. :(

Janas zrobił to co ja dawno być powinno, ale to że Polska gola to dla mnie NORMALKA. Zawsze stawiać rzeba na nich, nie na naszych.

Gość jaktomożliwe111111a
Wiesz co - SZCZEZRE Ci powiem - wyszłi i grali jakby nie mieli żadnej motywacji. Myślę o przegranej z Ekwadorem. Mało - nie strzelili żadnej bramki. Nie wiem - oni wszyscy grają w zachodnich klubach więc nie mów, że są takimi cieniasami. Po prostu ogólna motywacja do czegoś w tym kraju wynosi ogólnie zero i jest dno i gnój. A będzie jeszcze gorzej. No co? Co tu reprezentować? Czy to przypadkiem nie było tak? Nie było, nie jest i nie będzie? Ach - idę stąd. Zero pozytywności tu płynie - a ja nie mam ochoty się kafeterią załamać i jej poziomem umysłowym równym zero i poniżej:( PS. Janasowi przyznaję rację w tym jak go dziennikarze potraktowali po porażce. życzyli mu 5:0 z Niemcami. To społeczeństwo jest stuknięte. A Niecy zrobili filmy dokumentalne o Ekwadorze, żeby lepiej przeciwnika poznać.

Gość jaktomożliwe111111a
no wiecie - ten mudnial jeszcze trwa. tym bardziej na wesoło trzeba podejść jak grają jak ofiary. tu nie ma czegoś takiego bo ogólnie jest dno. stąd się to bierze. jest dennie a będzie jeszcze gorzej. mnie to rpzeraża, że w sumie jest jeszcze ten jeden mecz, ale najważniejszy jest poział stołów już. i wszędzie to samo. nie wiem - no III świat jakby nie spojrzeć. :(

Gość a Ty ...
jesteś popierdolona i chuj z Toba

Gość Jest super
jest super wiec o co ci chodzi. Popatrz na wspaniale autostrady, na ludzi ...noi w czystycz szpitalach ludzie umieraja rzadko tralala ahhhh slona prawda :(

Gość ofiary losu
Nasza drużyna nie jest taka zla, gdyby tak było nie wygraliby eliminacji na Mundial. Po prostu są od nas lepsi (np. Niemcy i Ekwador). Jak będzie z Kostaryką nie wiem. Wiem jedno jeśli i tym razem Polacy przegrają będzie straszny wstyd:(

Gość jaktomożliwe111111a
nie wiem - ja się footballem w ogóle nie interesuję. jestem osobą raczej pozytywnie nastawioną do życia, ale po dzisiejszym dniu kilku osobom życzę śmierci zwyczajnie. więc albo ja jestem nienormalna albo ten kraj idzie na dno a nigdy nie był Titanikiem. no w każdym bądź razie nie za stolicy w Warszawie. teraz jest tylko dziurawą łodzią, a sieci są puste i nie ma co jeść. I to jest kraj, w którym się urodziłam i tu mnie uczono patriotyzmu. przeklinam ten dzien, w którym się tego uczyłam. Naprawdę:( Przeklinam. Ale może jeszcze wszystko się kiedyś ułoży - nienawidzę Polski ale może jeszcze skończę jedną rzecz tu i koniec.

Gość Indigo
A jak w tym kraju chorym mozna sie niezarazic wiatropylna glupota? normalne nawet juz ludzie inteligentni tu glupieja dlatego radykalnym dla nich wyjsciem jest odseparowanie od kupy ludzi zarazonych wirusem chorych mysli.....

Gość jaktomożliwe111111a
Ja bym tez tak grała jak nasi. Ja mam swoją motywację. Moja motywacja pt. Polska wynosi również 0:2 dla Ekwadoru. Wybaczcie - to tyle co chciałam napisać. Rozumiem tych piłkarzy.

Gość Tak się dzieje
Ponieważ spokojny człowiek,który nie chce zostać żadnym "rekinem gospodarczym", a jakoś nie podchodzi mu również sposób liberałów,czyli "Ukraść Pierwszy milion",a chciałby powolutku i spokojnie założyć i prowadzić swój interes,przy okazji zatrudniając i w miarę dobrze opłacając kilka osób jak styka się z tymi wszystkimi formalnościami,nakazami,pouczeniami,wytycznymi,opłatami,znaczkami,jak ma się uśmiechać przy załatwianiu spraw do tej leniwej i niekompetetnej bandy cholernych urzędasów to odechciewa się mu wszystkiego ! A jeszcze strach przed urzędem skarbowym bo można się spóżnić dzień ,lub dwa z comieśięcznym rozliczeniem,albo pominąć jakąś pozycję ! I już się jest OSZUSTEM i Kryminalistą i dobrze jak nie przyjadą antyterroryści ! :o Jak przetargi wygrywają dziwne firmy które z góry wiedzą że wyciągną więcej kasy z państwowej kiesy,albo wybudują coż z gorszych materiałów (Byczyna-szkoła ) Albo próbuje się zamknąć dostęp do sklepów na rynku ,gdzie właścicielami są Polacy,a w tym samym czasie na gwałt naprawia się drogę przy powstającym supermarkecie obcego kapitału ,a prawdopodobnie jeszcze zawiesza mu podatek ! ( Kluczbork )