Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiiiijaaaaaaa

co byście zrobiły na moim miejscu??

Polecane posty

Gość kijaaaa
smierc oczywiscie ;)

no kurcze przecież jak się jest w poważnym, dorosłym związku, to nie ma po co stwarzac sobie niepotrzbnych sytuacji. Powiem wam kobietki jedno. Mój facet jest naprawdę hmm.. poprostu..taki, że jak jakiś problem, to on wszystko byle by się tylko nie kłóćic, spokojnie, pomału, małymi krokami, weźmie na kolana ;) wytłumaczy i jest git. a jak już jest kłótnia, to staje na głowie, żebym się tylko nie darła i go wysłuchała :D no kochany jest nawet wtedy, gdy się kłócimy. kiedys łótnie były non stop o wszystko, tak przez 2 tyg. ale teraz już nie. i to piekne. wiec i Ty moja droga, nie pozwól by bzdury prowokowały kłotnie

Gość yen20
hahahaha, mysle,ze, no jakbym o swoim chlopaku czytala!!! u mnie ten okres klotni byl ciut dluzszy,jakies trzy tyg, ale to bylo juz dawno i teraz jest gut :D :D :D ale przynajmniej przez ten czas zroumialam wiele z dziwnych, nieprzebytych i mrocznych meandrow meskiej psychiki. (a on zrozumial lepiej kobiecy sposob myslenia)dzieki temu latwiej nam teraz rozwiazywac rozne takie gluie konflikty :D kijaaa - napisz jak juz wszysko bedzie gut :D

Gość kijaaaa
na razie sie umowilam za godzine :/ jak wróce to wam napisze co i jak

Gość yen20
hihi, chyba nie czytasz ze zrozumieniem, hs pol :D

Gość 11111111
kiiijaaaa jeżeli zależy Ci na swoim chłopaku to temu co Ci pisze sms-y daj do zrozumienia ,ze stanowczo nie życzysz sobie od niego smsów,że to doprowadza do kłotni miedzy Toba i Twoim chłopakiem,po prostu powiedz mu,zeby spadał, jeżeli te smsy denerwują Twojego chłopaka to musisz coś zrobić ,żeby ich nie dostawać ,myślę,ze to nie będzie zbytnie poświęcenie jak coś w tym kierunku zrobisz,po co Twojemu chłopakowi robic przykrość ,wiem co on czuje bo jestem w takiej samej sytuacji i chociaz mój tłumaczy mi,ze to wszystko żarty i takie tam ble,ble,ble to ja sie denerwuję,jest mi przykro i nie moge zrozumiec dlaczego to robi i na kim mu własciwie zależy :o i skoro to nic powaznego a mnie mimo wszystko bardzo denerwuje i on ma tego świadomośc to dlaczego z tym nie skończy ? trochę haotycznie to wszystko napisałam ,sory :)

Gość kijaaaa
juz wróciłam :) wszystko wyjaśnione, wszystko w porządku:) dziekuje Wam bardzo za wsparcie :) faktycznie, nie ma sie co obrażac, trzeba po prostu siąść i po ludzku pogadac o tym co nas boli :)

Gość yen20
to gut, ciesze sie:) dobrze zechociaz jedna pozytywna rzecz sie na kafe wydarzyla,bo tak to same zdrady, nieszczescia, eeech... pozdowienia :)

Gość kijaaaaa
nie mam zamiaru tolerowac czytania moich smsów, ani bycia chorobliwie zazdrosnym ale czy taki jednorazowy wyskok ma wszystko przekreslac?? obiecał, ze juz sie to więcej nie powtórzy, jak bedzie dalej, zobaczymy pozdrawiam wszystkich :)