Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majtkowa

O MAJTKACH - ostatnio szalu dostaje

Polecane posty

Gość vi
majtkowa - też zawsze miałam ten problem. Kupowałam różne kroje , rozmiary i z reguły ta nieszczęsna część garderoby doprowadzała mnie do szału. Od jakiegoś czasu przerzuciłam sie na majtki takie spodenkowe. Już mi nic nie włazi ,a przy okazji pod spodniami czy spódniczkami nie odznaczają mi się gumki na pośladkach :) Spróbuj!

A ja mam duzy problem w znalezieniu majtek bawełnianych - wszystkie maja jeszcze domieszke czegos innego :-(

Gość majtkowa
ja chyba bede kupowala xl (mimo ze mieszcze sie w m) i wam tez radze kupowac wqiksze bo jak za cisne to wrzynaja sie w tylek i idzie szalu dostac ja mam m ale nie wryznaja sie w tylek jak je mam nisko tzn gdzies w polowie dupy serio a jak podciagne wyzej to zaraz w tylek wlaza i musze cigale poprawiac wiec chodze w za malych majtkach z polowa dyupy odkryta i jest ok nie wrzunaja sie :D

Gość majtkowa
tylko mi troche glupio pojsc i kkupic jakies wielkie gacie bo co se sprzedawczyni pomysli :D

Gość majtkowa
up :D

Gość ombelico
Frędzelek - no wlasnie. Tez szukam bawelnianych ale takie to chyba tylko dla dzieci robia. Jak juz sa ladne koronkowe majteczki to material tak sztuczny ze szok. Nie wyobrazam sobie zeby zwlaszcza takie upaly miec na tylku jakis pseudo plastik. Wiem ze w Atlanticu zdarzaja sie bawelniane ale kroj zupelnie spotowy. Ostatnio kupilam ladne w Itnimissimi, tylko cena niestety ciezko akceptowalna. Kiedys mialam takie super majteczki z bawelnienej koronki z Italian Fashion. Ale tej fimy to juz chyba nie ma na rynku, albo ja nie wiem gdzie ja znalezc.

Gość majtkowa
bawelniane nie bawelniane - ile bym dala zeby tylko nie wrzynaly sie w tylek

Ja noszę szorty i mam luz. Ważne też, żeby były z dobrego jakościowego materiału- wtedy ani nie skurczą się ani nie rozciągną w praniu.

Gość co do tych wrzynajacych sie
wiesz dlaczego ci się wrzynają? Bo złe kupujesz. Musisz kupować majtki z szerokim materiałem w kroku i małymi wycięciami na te otwory na nogi. To muszą być takie majtki biodrówki, czyli takie małe co się nosi pod biodrami. Jak kupisz takie z wyrżniętymi otworami wielgachnymi, to sama pomyśl, że jak je założysz na tyłek to te otwory na nogach sie rozłażą i dlatego material wlazi ci w tylek. Kupuj takie majtki: małe otwory na nogi i szerokie w kroku, no i pod biodrami noszone.

Gość gość
Ja jestem filigranowa ale bardzo sie odznacza.leginsy czy obcisle spodnie wrecz czasem z przodu we mnie wchodza.unikam bo to krepujace