Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudanoga

mieć grubsze nogi

Polecane posty

Gość chudanoga

chcę mieć grubsze nogi. to że nie przytyje to już wiem i tematu tego nie będę wałkować, ale przecież są sposoby aby wymodelować nóżki. idzie lato, jest tuż tuż a ja dalej wstydzę się założyć spódniczkę. może macie jakieś sposoby; diety, ćwiczenia, cokolwiek. może razem ułożymy jakiś plan działania.

Gość ollki
ja tez miałam bardzo chude nagi ale zaczęłam chodzic na siłownię i tam je sobie troche wymodelowałam i najwazniejszy jest ruch , dużo ćiwczeń ,że by się umięśniły ale wiadomo nie uzyskasz tego efektu z dnia na dzień tylko przed toba praca na około 2 miesięcy

Gość aby wyrobić sobie fajnie
mięśnie nóg a co za tym idzie,żeby nogi nie wyglądaly jak chude patyki a byla ladnie i zgrabnie uięśnioe i wyrzeźbione polecam jazdę na roweku stacjonarnym z DUŻYM OBCIĄŻENIEM.Po prostu ustawiasz na rowerku wysokie obciążenie i pedalujesz,ciężko idzie ale fajnie umięśnia i rzeźni nóżki:-)Tak mi radzil trener na silowni,ze jeśli chcesz rozbudować sobie nogi to jeździsz na dużym obciążeniu a jeśli chcesz spalic tluszcz to jeździsz na malym obciążeniu.Nie wiem jak to sie ma do jazdy na normalnym rowerze,ja piszę o stacjonarnym.Wydaje sie się,ze jeśli chodzi o normalny rower to jazda na nierównym,ieżkim terenie,podlożu,gdy trzeba wlożyćduzo sily w pedalowanie sprawia,że nogi się umięśniają a szybka,jazdka po rownej powierzchni,bez wiekszego wysilkui obiążeń sprawia,ze ngi chudną.

Gość chudanoga
dziękuję za rady i proszę o jeszcze