Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprzyjemna sprawa

Nadwrażliwe zęby ... boli jest ktoś kto też tak ma?

Polecane posty

Gość nieprzyjemna sprawa

Byłam u denstysty bo strasznie mnie bolą zęby od zimnego i od ciepłego. A pani mi powiedziala ze ona mi nic nie poradzi ... :( chyba musze zmienic dentyste! A drogie panie mialyscie lub macie taki problem??

Gość neri
mnie bolał jeden ząb przy jedzeniu, taki krótki ale przeszywający ból, okazało się że ząb musi być leczony kanałowo bo zaczęło sie cos dziać od korzenia:( jak byłaś na kasę chorych to zdecydowanie zmień dentystę, idź prywatnie, zapłacisz ale przynajmniej możesz oczekiwać że dobrze się Tobie zajmą! Kiedyś poszłam na kasę chorych ze strasznym bólem zęba i kobieta od razu chciała wyrywać mimo tego że nie była do końca pewna który to ząb bo ból rozchodził sie także na dwa inne. Poszłam prywatnie i ząb mi wyleczono.

Gość jatamanka
tez tak mam i mysle zeby kupic specjalna paste do zebow wrazliwych chyba najlepiej w aptece napewno jakies sa.

Gość nieprzyjemna sprawa
dzieki wam dziewczyny, pojde prywatnie moze dowiem sie czegos konkretnego!

Gość nieprzyjemna sprawa
dzieki wam dziewczyny, pojde prywatnie moze dowiem sie czegos konkretnego!

Gość brylancikowa
jest tez czerwony elmex lub colgate sensitive (trudno ja dostac ale jest super polecam )

Gość MPO
Ja uzywam zielonego almexa na zmiane z blanx bialo - niebieska...polecam obie pasty.

Gość nieprzyjemna sprawa
dziekuje za rady! napewno wybiore ktoras z tych past!

elmexy sa skuteczne ale niestety maja nieciekawy smak i slabo sie pienia ale colgate sensitive jest super - spelnia wszystkie warunki

Gość sensodyne
jest najlepsza. odkad sprobowalam caly czas uzywamy z mezem i pozbylismy sie tego problemu.

Gość sensigel
zel do smarowani sensigel cudo po nim wszystko przeszlo. tylko drogi bo 25 zloty. stosuje sie do przez tydzien 2 razy dziennie potem juz mniej. do kupienia w aptece

Gość gooora

mam to samo. pani dentystka poradzila uzywac m pasty merida lub tez innej na wrazliwe zeby (chociaz musze ci sie przyznac ze nie bola mnie po pascie lacalut na paradontoze i prochnice) poradzila tez wlasnie senigel. ja jeszcze od czasu do czasu plucze jame ustna dentoseptem i to mi naprawde pomaga:) a w 2 miejsach mam no okropnie odsloniety korzen