Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotkaka

ile wydajecie na wakacje i gdzie jedziecie?

Polecane posty

Gość byłam już na jednych
tydzien i wydałam 2.000 na nastepne jade w pażdzierniku i wydam też tyle. Za to w nast. roku polacze te dwie kwoty dodam jeszcze raz tyle i pojade tylko raz ....spelnic marzenie....

Gość nowicjusz18
5500zl, na Mauritius.

Gość fan-
jade za 5 dni do Chin na 19 dni. 2500 euro plUS wydatki tam ( chyba ze 500 uro ) puszcze ... ale chyba sie uda ta podróż ,bo fajna organizacja, żaden tam plecak i autobus.... A w zeszłym roku był Petersburg za 2000 PLN Też dobrze. Co by tu w przyszłym roku ...może jakiś statek?

Gość dominisiajestem
lipiec - 2tygodnie w Darłówku, mam nadzieje zmiescic sie w tysiączku, bo nie za kwatere placi kto inny sierpien - moze z kolezanka lub znajomymi gdzies tez nad polskim morzem, ale tylko 1 tydzien i kwota podobna koniec sierpnia-wrzesien Grecja lub Bułgaria z siostrą lub przyjacielem, czekam na jakis dobry last ale zamierzam zmiescic sie w 2tys Poza tym jak zawsze kilka dni w Busku Zdroju i Karpaczu - free, mam tam rodzinke :-)))) mam tylko nadzieje ze to wypali wszystko

Gość byłam już na jednych
fan---> zazdroszcze, to moje drugie marzenie :)

wydaję 400 złotych za 17-dniowe wakacje w kraju :) ale już teraz wiem, że będą to jedne z najwspanialszych wakacji w moim życiu (o ile nie zniszczy tego pewna osoba, która też tam będzie, a której nie znoszę, a ta osoba myśli, że bardzo ją lubię.... :O). skąd wiem? a to długa historia ;)

Gość juz sie nie moge doczekac
500zl dwa tygodnie nad morzem