Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffifa

Uzaleznienie od słodyczy

Polecane posty

Gość ffffifa

Witam ! Chcialabym zaczac walke z uzaleznieniem od słodyczy, przeraża mnie ono :/ wstaje rano i pierwsze co to czekoladowy cukierek, zamiast śniadania, nie umiem sie powstrzymac :( Dziewczyny macie jakies sposoby na poradzenie sobie z tym ? Dodam z nie jestem gruba poprostu bardzo źle sie odzywiam, boje sie ze w wiekiem odbije sie to na mojej wadze

Gość uuuuuuu skad ja to znam....
codziennie mowie sobie ze dzisiaj nie zjem nieczego slodkiego ........ latwiej powiedziec niz wykonac. Nie ma dla mnie dnia bez czekolady nie moge sie po po prostu powstrzymac :(.....

Gość DDDD
Powiem Wam ze tez tak miałam ale udało mi sie powiedziałam sobie nie i koniec ja miałam takie przyzwyczajenie ze musiałam codziennie zjesc chociaz pare duzych łyzek stołowych mała orzechowego jest takie pyszne ale od kilku dni niedługo bedzie tydzien wydaje mi sie ze dobrze sie odzywam na obiadek kalafior z reszta ja zawsze na obiad jadłam kalafior lub brokuły i powiem ze od tych kilku dni nie wychodziłam z domku z powodu tradziku strasnie mnie wysypało i sadzilam ze na dodatek przytyje a równiez jestem jak to ludzie mówia szczuplutka ale jednak nie waga nawet spadła:) tylko ten cholerny tradzik:(