Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaa

Nie lubie swojego brata .

Polecane posty

Gość aniaaaaaa

Caly czas mnie denerwuje np. wczoraj kazal mi sie wrocic i przebrac bo powiedzial ze taka gowniara jak ja nie bedzie wychodzila z cyckami na wierzchu a jego panienka ma dekold po pempek i cycki 3 razy wieksze od moich :( . Dzisiaj poszlam do jego pokoju , wyjelam z biurka kondomy i wszystkie poprzebijalam igla , ale bedzie mial Kinder niespodzianke :D:D:D:D

Gość ładne oczy
sprzedaj go na allegro

Gość tra la la la la la la la la la
a ty będziesz bawiła bratanka :D

Gość brylancikowa
stuknij sie w glowe wiesz? on o Ciebie w ten sposob dba - bo moze jeszcze nie wiesz ale czyim Ty chcesz byc obiektem westchnien co??? chlopaka nie wybiera sie na pomoca dekoltu. no chyba ze Cio zalezy na tym zeby ktos Cie przelecial. mozna ladnie sie ubrac ale bez przesady. czasem to normalnie razi jak mloda dziewczyna traci swoja naturalnosc by wygladac jak panienka spod latarni. a bratu lepiej powiedz co zrobilas - w koncu to brat a rodzinie robic takie swinstwa to po prostu pokazujesz swoj poziom inteligencji

Gość sylwuniaaaaaaa
jA TESH MAM brata ale jego na szcescie nie interesuje moj sposob ubierania. Nie sluchaj sie go niech spada to wolny kraj kazdy ubiera sie jak chce Ja mojego olewam a jest odemnie 7 lat starszy:)) Ale tez sie czesto czepia szczegulnie jak jakas dietke stosuje ze kosciotrup ze mnie bedzie bi i tak chuda jestem:;)) ale to mi nieprzeszkadza. Mimo tego jednak jest bardzo wkurzajacy. Na nim nie moge polegac i straaaasznie mnie denerwuje. Bo na mnie czasmi rodzicom skarzy ale go olewam. A co do brylancikowej; Moge sie zalożyc ze nie masz brata a tak wogole dekolt nie oznacza ze juz chce zeby mnie ktos przelecial. Po prostu taka moda a i teraz goraco jest wiec sobie mozna pozwolic:)) Kurna a ty to co w golffie albo szaliku bo sie boisz ze cie ktos przelecihahahahhahah' ps.Co do tych kondonow Powiec mu o tym chyba nie chcesz zostac cioci znajdz cos innego bo to bylo zbyt tragiczne. Postaw sie na miejscu jego dziewczyny co jesli zaszla bys w ciaze przez to ze siostra twojego chlopaka poklucila sie z nim;))

Gość a po co
ty go w ogole sluchasz !! powiedz mu zeby sie od ciebie odczepil i zajal sie ubraniem swoich panienek i pokaz mu jezyk !!!! ble :) w zadnym wypadku go nie sluchaj bo jest debilem jak wiekszosc facetow...

Gość sylwuniaaaaaaa
a po co - zgadzam sie z tobą w 100%