Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 anulka_gdynia

chlopak melanzownik /

Polecane posty

Go艣膰 anulka_gdynia

Siemka kochani! Mo偶e zaczne od tego 偶e ja mam 18 lat on 22. 2 lata jestemy ze sob膮 i powiem szczerze 偶e od jakiego艣 czasu dopiero zaczynam poznawa膰 jego prawdziwe JA. Niestety bardzo mi nie odpowiada jego tryb 偶ycia jaki prowadzi. A jest on taki KOLEDZY ALKOHOL FAJKI DZAMBA ARKA GDYNIA I WYJAZDY NA MECZE (Ktore jak sam mi mowi s膮 niebezpieczne). Niby ja gdzies tam w jego zyciu jestem ale zaczynam w to powoli w膮tpi膰. A dlaczego? A no wlasnie dlatego 偶e on czesto sie ze mna nie spotka bo idzie do kumpli, albo na mecz, albo wyjezdza na wyjazd. Wczoraj z nim si臋 okropnie przez to pok艂贸ci艂am nawrzucalam mu ile si臋 dalo, ale i tak nic z tego. Oswiadczyl mi 偶e on si臋 nie zmieni. Moze si臋 zmieni jak mu dzieci na swiat przyjda;/ Cholera myslalam ze zaraz wyjde z siebie :(:(:( to dla mnie bardzo zly znak, bo jezeli on teraz nie umie z tego zrezygnowac to co bedzie potem ... Podkreslam ze planowalam z nim przyszle zycie.. teraz sama nie wiem .. boje sie :(:(:( Czy ktoras z was miala podobn膮 sytuacje?? Co robi艂y艣cie?? Pozdrawiam Ania

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 yen20
18 lat masz i planujesz przyszle zycie z (jak to sama okresllas) 'melanzownikiem' ? nie za wczesnie? pomyls,jak bedzie wygladac Twoje zycie za 10,20 lat.. ja nie rozumiem dziewczyn, ktore sie zakochuja i mysla ze wszystko bedzie ok.. przeciez jesli sama widzisz,ze acet jest nieodpowiedni, jasli sam deklarujee sie nie zmieni, to czego jeszcze u niego szukasz? cen sie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaczorrrrra
mam taka samo sytuacje... tacy sa faceci... ja swojemu pwoeidzialam tak: powiedzialam mu , 偶e nie podoba mi sie to jak mnie traktuje..偶e najwazniejsi s膮 dla niego koledzy a nie jego wlasna dziewczyna,i 偶e jak nie zmieni stosunku do mnie to poprostu bedzie koniec z nami..powiedzialam mu ze mi na nim zalezy a jemu wrecz przeciwnie..to przemyslam i zrozumial .. ale z tego co ty piszesz to tez mu to mowilas i nic tak??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DIESEL IV
a odczep 偶e sie ty od go艣cia niby z jakiej racji ma po艣wieci膰 ca艂y sw贸j czas dla ciebie? co to za durne babskie rozumowanie 偶e facet powinien po艣wi臋ca膰 ca艂膮 swoj膮 energi臋 dla dziewczyny. a niby z jakiej racji? to wasze przekl臋te d膮偶enie do zawierania "zwi膮zk贸w" i samolubne wywysanie ca艂ej energii dla siebie z faceta...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anulka_gdynia
diesel czy jak ci tam!! nie powiedzialam ze on ma mi swoj caly czas poswiecac tylko mi ! naucz sie czytac! ale jesli chcial miec dziewczyne to powinien sie liczyc z tym ze ja tez bede od niego czegos oczekiwala.. a nie tylko bede liczyc sie z jego zyciem!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pffpf
mia艂am taka sytuacje, tlyko u mnieby艂o: IMPREZA IMPREZA IMPREZA. Rozstalismy sie po miesiacu bycai ze soba. Nie by艂 mnie wart :) ty zr贸b to samo bo on sie pewnie faktycznie nie zmieni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fak ju
kurde mam dokladnie tak samo jak ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yen20
sluchaj diesel.. nie chcesz zawierac zwiazkow, to nie zawieraj. tylko ja nie rozumiem po co w takim razie sie wypowiadasz na tym topiku. troche nie na temat, nie uwazasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fak ju
i jak z nim gadam to niby jest ok dzien dwa a potem znowu jak bylo tez ne wiem co zrobic a najgorzej mnie wkurzaja te mecze jak jedzie i nie ma go caly dzien i cala noc i jestem zazdrosna o te panienki niby kibicki ktore tez jezdza a wiadomo jakie z nich kibicki i co je naprawde interesuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anulka_gdynia
dokladne fak ju :(:( bardzo mnie boli jego zachowanie :( nie wiem co robic nie umiem go zostawic :(:( ale i tak z czasem sie wyda czy byl mnie wart!! a skad jestes ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fak ju
dla niego to zwykly mecz a dla mnie cos wiecej na meczach jest niebezpiecznie wiec nie wiem czy wroci caly i zdrowy ja siedze sama w domu i sie wkurzam caly dzien albo i dluzej boopotem on jest zmeczony albo za duzo wypili i musi dojsc do siebie i do tego jestem zazdrosna wlasciwie tonie wiem co on tam robi gdybym wiedzila ze tam tylko sami faceci beda ale tak nie jest i tez boje sie jak to bedzie kiedys kiedy beda dzieci i wogle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fak ju
narazie nie chce stawiac mu ultimatum albo mecze albo ja ale kiedys moze nadejsc taka chwila ze bede musiala to zrobic i boje sie co on wtedy wybierze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anulka_gdynia
fak ju .. ja mam identycznie tylko ze ja u nas w gdyni chodze nieraz z nim na te mecze tylko dlatego by sie dowiedziec jakie typiary z nimi laza... dzieki bogu nie ma pieknosci :):):):) ale i tak sie boje i tak.. slonce ja musze mykac bracki chce kompa ja bede gdzies o 20 na gygy jak masz ochote napisz ... 6096674 czekam :):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yen20
no ale dziewczyny,po ile wy lat macie,ze juz dzieci wam w glowie?? o_O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anulka_gdynia
ja mu juz takie ulimatum postaweilam i uswiadomil mi ze wybiera mecze ... wiec wiesz....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fak ju
no to nie wiem decyzja nalezy do ciebie albo to zaakceptujesz albo powiesz czesc na razie za 10 lat ty bedziesz siedzila w domu sama z gromadka dzieci a on bedzie jezdzil sobie i sie swietnie bawil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fak ju
powinnas z nim pogadac i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anulka_gdynia
rozmawialam z nim ale to i tak nic nie da.. chociaz dzisiaj mi powiedzial ze wziol sobie wolne w pracy na wkaacje dla mnie niby.. ale na 7 dni jedzie ze mna a na 2 z kumplami ... zobaczymy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dave2244
caly facet... pilka to jego zycie i drugie ja...:P ..OKS STOMIL OLSZTYN 1945..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anulka_gdynia
rozumiem ze musi sie wyszalec ale bez przeasady co:) moze i masz racje ze z wiekiem mu to przejdzie :P:P on tez mi mowi ze musi sie wyszalec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anulka_gdynia
ja nie wiem rozmawiam z nim, probuje chociaz i tak nic z tego :(:(:( nie mam sil. W dodatku sobie gra z panienkami na kurniku zamiast szukac domku a przed chwila mi powiedzial ze nie ma czasu bo musi pracowac....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
A gdzie pozna艂a艣 faceta? Na meczu, czy na dyskotece? :P I jeszcze do niego masz pretensj臋? albo zaakceptuj go ca艂ego, albo wybierz m膮drzej nast臋pnym razem... Je艣li chodzi ci o zainteresowanie czu艂o艣膰 i takie tam poszukaj w艣r贸d wolontariuszy w domach dziecka i hospicjach :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anulka_gdynia
poznalam go przez neta a dokladniej na grze KURNIK.PL -> makao:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anulka_gdynia
dzisiaj niestey bardzo sie poklocilismy bo moj brat mu powiedzial co napisal do mnie moj byly. Wkurzyl sie .. ale ok. Zazcelismy sie klocic ze mi nie ufa ze ja mu nie ufam. EMOCJE ja mu powiedzialam wyjdz st膮d a on do mnie co za mala szmata! Poczulams ie jak najgorsze gowno na swiecie :( nie moge przestac o tym myslec. On wyzedl po tym przeprosil mnie, ale wyszedl do kolegi na urodziny. Pisalam do niego sms, pisal mi ze chce ze mna jutro porozmawiac o tym w 4 oczy, o tym jak do mnie powiedzial, jak myslicie co mi powie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sfinks81
By艂am w takiej samej sytuacji i go rzuci艂am. Na szcz臋艣cie!!! I Tobie radz臋 to samo. Szkoda nerw贸w, czasu i zniszczonych uczu膰! Kumple zawsze b臋d膮 najwa偶niejsi, nie m贸wi膮c o alkoholu i imprezach, wrrrr!!!!! Powiem Ci co Ci jutro powie: 偶e Ci臋 przeprasza, 偶e to by艂o w nerwach i On Ci臋 kocha naprawd臋. A potem p贸jdzie na imprez臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Legiunia
Ja mam jeszcze gorzej moj chlopak jest zawodowym pilkarzemw wiec jego mecze treningi,wyjazdy,zgrupowania sa na naszy pozadku dziennymmm:( akceptuje to chociaz jest mi ciekzko.ie zmienisz swojego chhhhhhlopaka chocbys bardzo chciala te mecze to czesc jego zycia..chociaz z kolegami moglby sie ograiczyc;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dupolot
ja na waszym miejscu kolezanki zrobi艂a tak jak ja : posz艂a bym z nim na imprezki i melanze do kumpli a go zabira艂a do mnie do kolezanek jak sie jakis melanz u nas dzieje :d pzdr

Udost臋pnij ten post