Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabia

odniose sie do psychoanalizy balaganiarza

Polecane posty

Gość fabia

Czy lubicie ludzi, ktorzy uwielbiaja nieskazitelny porzadek??? Oni sa wedlug mnie odrazajacy - tacy, co ciagle mysla o sprzataniu, myciu okien, pucowaniu itp. Bo ja lubie sobie czasem pobalaganic, poleniuchowac.

Gość kkh
ja tam mam wszędzie bajzel i chyba mnie byś też nie lubiła

Gość ojejajeja
Znam taka straszna babe, to moja tesciowa, rzygac sie chce

Siostra mojej kolezanki tak ma. Gdy jej maz przychodzi z pracy w ubraniu roboczym (a pracuje w jakims zakladzie, gdzie robia meble), to kaze mu sie przebierac przed domem, bo jej w domu nasmieci:o (Dobrze, ze nie maja blisko sasiadow;) ). Dosc smieszne to dla mnie jest:)

Tacy ludzie sa czyścioszkami tylko na pozór... to jest jak z odnoszeniem się do ludzi, inne do rodziny inne do obcych. Niech i sobie bedzie czyścioszkiem do przesady, ale zawsze znajdzie sie ktoś komu mało, ze pozwoli wejść w butach to jeszcze bedzie nalegac aby nie ścierał tego gówna, w które wdepnął przed wejściem

Przyznam, że nie chwytam ostatniej myśli. Rozumiem, że w zamyśle miała być chyba jakoś szczególnie głęboka....ale o co chodzi? Nie mam pojęcia.

Gość fifcia ty to mało kumasz
chodzi o to, że te czyściochy to pozorantki i zależy w stosunku do kogo obnoszą się z tą swoją pedanterią. Też znam taką jedną, co to myje okna co 2 tygodnie bo niby przez brak firanek brudzą się szybciej, ale przyjrzeć się jej uszom i szyi ...błeeeeh..a także śmierdzą jej stopy jakimś starym żółtym serem oOOHYDAa!!!:O:(

No nie, chyba nie wszystkich mozemy nazwac pozorantami. Znam dwie takie osoby i o siebie dbaja tak samo jak o swoje mieszkania. A przed innymi staraja sie nawet czasem udawac, ze nie maja na punkcie porzadku takiej obsesji. Ale rzadko im sie to udaje;)

Gość moja kupmela jest niby
taką pedantką, ale tylko niby, bo na pozór w domu ma czyściutko jak w muzeum, ale takiego syfu za łóżkiem jak u niej to nie spodziewałabym się nawet na melinie. bielizny też nie zmienia codziennie. ona jest pozorantką.

Gość fabia
A co powiecie na to, jesli ktos ciagle sprzata i na dodatek zamecza tym innych! Przychodzi taka osoba z wizyta i ... omiata wszystko spojrzeniem, wszystko jest nie tak, okna brudne, nawet posciel prosto ze sznurka zdjeta jej za malo pachnie ... cholera!!! A szklanke woli inna, a czemu mam rolety bez firanek? Dba o siebie i tego wymaga od innych, jak nie jestes cacy jak z igielki , to nie masz u niej szans. Jest wredna ...

Gość no cóż
jak ktoś sobie nie radzi z sobą i swoim życiem, to obsesyjnie próbuje uprządkować chociaż to, co na zewnątrz :p to daje chwilowe poczucie panowania nad wszystkim wokół :p wiem jak to jest..:p