Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ExxxpertkA

Co na Usta?

Polecane posty

Gość ExxxpertkA

Drogie Panie co poleciłybyście mi na spękane usta? Mam już dosyć mocno barwiących pomadek które na popękanych ustach wyglądaja jeszcze gorzej... W dodatku zaczął się sezon na alergię... Czy można zaufać tym nowym błyszczykom Vichy? Gdyby okazały się dobre mogłabym je równiez polecić moim klientkom (prowadzę aptekę). Boję się jednak próbować czegoś nie sprawdzonego... Potrzebuje rady.

Gorąco polecam błyszczyki AA Oceanic. Występują w kilku subtelnych kolorach, doskonale nawilżają usta, pielegnują i smakują wyśmienicie.

Gość honda90909
Pomadki do ust Chapstick - jak dla mnie najlepsze: natluszczaja i nawilzaja.

Vichy Nutrilogie Levres balsam do ust ... bardzo wydajny i skuteczny!

Gość breslaugne
Kup sobie na allegro Carmex. Kosztuje mniej niz 10 zl. Jest bardzo wydajny. Jest rewelacyjny na suche spierzchniete usta. Pomaga takze w leczeniu zajadow i zimna. Mialam problemy z suchymi ustami wyprobowalam wiele preparatow i wszystkie po pewnym czasie doprowadzaly do "uzaleznienia" tzn usta stawaly sie tak wrazliwe ze nie bylo mowy o niesmarowaniu. Carmexu uzywam juz od ponad 2 lat i jest rewelacyjny. aha poniewaz zawiera mentol zostawia na ustach mile uczucie chlodu polecam!