Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warhammer

Dlaczego kobiety takie są ???

Polecane posty

Gość warhammer

Traktujecie facetów bez szacunku, jako dodatek do swojego życia, chcecie by o was walczono, adorowano, by facet wykazywał się inicjatywą.....a ja mam tylko jedno zdanie... NIEE JESTEŚĆIE TEGO WARTE.

a to dlaczego? a dziwi mnie to, ze wy wlasnie adorujcei te ktore naprawde nie sa tego warte, szukaja kasy, placa wam sexem a hca lepsza prace i im kiwaty dos top dajcie. jak to jest?

Gość również tak myślę
poprostu nie trafiacie na te porzadne dziewczyny, tylko zawsze trafiace na te nic nie warte:( chociaz kazda dziewczyna mimo wszytsko jest czegos tam warta:) ale nastepnym razem sie zastanow bo zapewne przejechales sie na nie jednej i teraz oskarzasz o to reszte:P a tak nie mozna:P ja jetsem pozadna i zasluguje na to jak i wiekszosc dziewczyn

Gość warhammer
trafiłem na pare takich w życiu i już mam dosyć, reszty nawet nie chce mi się poznawać , a dlaczego ??? bo też mamy uczucia, tak samo ciężko znosimy odrzucenie, a ja już nie chece cierpieć...

Ale prawda jest jedna: dobre i uczuciowe traktowanie sprawia, że bialoglowa wypina się na mężczyznę. Natomiast zlekceważona i sprowadzona czasem do poziomu szmaty uczyni wszystko, żeby udowodnić, że jest czymś więcej. T.Beksiński \"Tylko Rock\" nr. 3/1999