Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza...

Rajstopy w sprayu

Polecane posty

Gość Iza...

Dziewczyny pomocy!Mam takie podrażnienia na nogach po depilatorze , że wstyd załozyć spódnicę.Gdzie mozna kupić takie cudo??Ile kosztuje?Czy któras z Was uzywała takiego specyfiku i czy rzeczywiście ukrywa spore defekty na skórze???Mieszkam w Warszawie, gdzie kupić takie cos, może podajcie konkretnie miejsce lub sklep. Dzięki z góry !

Gość Iza...
Serio żadna o tym nie słyszała ani nie uzywała?:(

Gość chudanoga
nie wiem czy ci pomogę, ale widziałam takie na allegro

3 dni temu widzialam na allegro z Sally hansen rajstopy w sprayu w 3 kolorach...cena ok 15-20 zl w zaleznosci od koloru ( zdaje mi sie- ze mniej \"chodliwe\" był tanszy- chyba ten najjaśniejszy kolor )

Gość malutka_de
byly sally hansen podajze po 30 zl plus przesylka.. szukaj sama dalej

Używałam takie Sally hansen, kupiłam w drogerii. jak dla mnie żadna rewelacja. Po nałożeniu nogi wyglądaja jak posmarowane podkladem/fluidem i brudzą. Nakładanie też nie jest fajne bo spray trzeba bardzo rownomiernie rozpylać, żeby nie bylo plam. No i oczywiście wszystko dookola tez sie brudzi niestety.

Używałam sally hansen, kupiłam w drogerii. W ub. roku ok. 35 zł. Osobiście nie byłam zadowolona. Nogi wyglądały jak posmarowane podkladem/fliudem, tylko zamiast z tubki rozpyla sie aerozol. Trzeba bardzo uważać przy aplikacji, żeby nie bylo plam, no i cała okolica tez jest brudna przy takim zabiegu. A preparat sie ściera, brudzi fotel, albo spodnie ukochanego... ale to moja subiektywna opinia

Też kupiłam Sally Hansen w drogerii. Nie kupuję kosmetyków na Allegro, bo najczęściej to albo są podróbki byle jakiej jakości, albo są kradzione. Rzeczywiście wygląda to jak fluid, ale nie zgodzę się z tym, że brudzą. Nie brudzą i nie spływają w czasie deszczu. Odrobinkę mogą się ścierać pod paskiem od sandałków. Troszkę trudno się je nakłada wg mnie. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3236438 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3168875

Gość iZA..
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo za wszystkie wpisy. Sama nie wiem czy się zdecydować na ten zakup skoro piszecie że to taka kicha. Jakby co spróbuję kupić to w Seforze,( do allegro nie mam zaufania)ale takiego sklepu jak Douglas czy cos w podobie nawet nie znam i nie wiem gdzie jest w Wawie, a przeczytałam że tam to może tez być. Pozdrawiam

Gość Cissek
Dlaczego nie masz zaufania do allegro? przecież tam są normalne, szanowane firmy (sklep), które mają ( w przypadku Sally Hansen) około 100% pozytywnych komentarzy, więc transakcja jest sprawna i nie są to żadne gówna. Osobiście właśnie kupiłam 2 sztuki tych rajstop w sprayu i po użyciu podzielę się opinią. Mam nadzieję , że spełnią moje oczekiwania :))