Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolkaaaa

Czy mozliwe jest by przystojny facet nie podniecał?

Polecane posty

Gość karolkaaaa

Mój facet jest szalenie przystojny,poprostu ma taka urode wlocha troche hiszpana...mniejsza o to...Problem w tym ze on mnie nie podnieca :/ jest w nim cos takiego zniwiescialego :/innym kobietom sie to podoba, na mnie to nie dziala...Czasem jaksobie wyobraze w czasie gdy sie kochamy ze taki facet nie potrafi podstawowej rzeczy,podniecic mnie to jestem zazenowana soba, moze cos ze mna nie tak?Poprostu on nie potrafi sprawic bym miala na niego ochote, za tym ciagna sie klopoty z orgazmem bo moze robic wszystko ok, ale to mnie ciagle nie odnieca...Od miesiaca nie mialam orgazmu, jest mu smutno gdy pyta czy szczytowalam, nie chce klamac w tych sprawach...Co zrobic?

Gość ja tez...
jak ma małego to mnie tez by nie podniecił chocby był nawet Bradem Pittem

Gość nie wiem.............
ale ja to sotatnio wole sie trudno podniecam :D

Gość karolkaaaa
no wlasnie...sprawa jest tez taka ze onjest drobnej budowy przez to nie jest obrazony tak jak moj byly facet...czyli to ma znaczenie...a zasze ludzie twierdza ze jakosc sie liczy...czyli cos w tej wielkosci jest...hmm...

Gość ksksks
co za pytanie... to, czy ktos jest przystojny czy nie to rzecz jak najbardziej względna! twoim kolezankom moze sie podobac a tobie nie! czytajac opis twojego faceta mysle ze tez by mi sie nie spodobał, bo nie lubie takiego typu urody ale znajdzie sie 1000 innych dziewczyn, którym sie spodoba. Jezeli bardzo ci przeszkadza to, ze cie nie kreci i nie podnieca to chyba nic z tego nie bedzie...

Gość karolkaaaa
wali mi z dupy jak z bialoruskiej stodoły:classic_cool:

Gość Kocyk
Nienawidze takiego typu urody.Poza tym moje podniecenie nie wynika z wyglądu aprtnera,ale fakt jest taki,że z kimś takim nie wylądowałabym po prostu w łóżku.

Gość świeci na czarno
Mój facet jest szalenie przystojny,poprostu ma taka urode wlocha troche hiszpana...mniejsza o to... hahaha bez obrazy ale opis arcyzabawny :D

Gość a moze to
jakiś cygan i sie nie myje