Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej Lachowicz

Okazało się, że się za...

Polecane posty

Gość Maciej Lachowicz

...kochałem i to wiecie w kim? W szefowej działu kadr u nas w zakładzie. Zawsze wydawała mi się taka nieprzystępna i groźna. Parę razy wpisala mi nawet kreskę za spóźnienie :-o Ale ostatnio, jak byłem u niej z książeczką ubezpieczeniową to jakoś tak się do mnie uśmiechnęła. Aż mi się ciepło zrobiło. Ona dość dużo waży, około 100 kg i jest po 40-stce ale ma zniewalający uśmiech. Nosi też fajne sandały, z takimi złotymi cekinami. :-) Zamierzam jutro iść do niej po karteczkę urlopową, może dojdzie do czegoś, umówimy się na kawę czy coś? Poradźcie mi jak mam do niej zagadać!

Gość Maciej Lachowicz
Dlaczego akurat Calypso? Nie wiem czy lubi... Może najpierw ją wysonduję, pytając "Co Pani myśli o lodzie?"

Calypso są praktyczniejsze niż Bambino z uwagi na brak patyka w opakowaniu. ;) W ten upał gronkowce musiały się już wspaniale rozwinąć... Szatański plan rodem z \"Lesia\" Chmilewskiej wciąż krąży mi po głowie. To, że już nie pracuję z Pewną Kadrową wcale nie przeszkadza mi w snuciu marzeń na jej temat...

Gość Pierwsza Kadrowa
Macie coś do Kadrowych, ę? 😠

Gość Pierwsza Kadrowa
Lubię ale tylko Calypso. A o co chodzi?

Z tym lizaniem lodów to bym się wstrzymał bo może to być zrozumiane dwuznacznie...

Gość Klemens.
No właśnie - gronkowiec! I potem napisze, że okazało się że się zatruł :o

Gość mala 1236578
O jezu chlopie ale cie wzielo. wiesz co nie proponuj jej jedzenia bo sobie pomysli ze ty sie z nia draznisz. badz dkla niej mily zapros na kawe. Spytaj sie jej co dzisiaj robi. Ale nie rob jej prezentow w postaci slodyczy bo toi bedzie wopadka:)))))

Gość chodzi o to ze...
raczej niedostepna a nie nieprzystepna ;)

Gość Maciej Lachowicz
Po prostu szok. Woczraj jeszcze o tym pisałem a dzis nie ma jej od rana w pracy. Przed chwilą dowiedziałem się że wczoraj wieczorem miała zawał serca i w nocy zmarła. :-o koniec topiku :-(

Gość o w mordę -