Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spieeeeee

wkur***mnie jakos ktos mowi do mnie Misiu

Polecane posty

Gość spieeeeee

to takie banalne i pospolite:o stoje w sklepie dziewczyna do chlopaka "Misuuu":o teksty my z Misiem:o kurwa ile mozna! wysmyslcie cos wyjatkowego bo Misu juz jest nudne!

Gość królewna23
Popieram:P

Gość czerwcowa doli
no własnie- to takie intymne i kazda babka powinna mówic to na osobności. gdzie ni epójde do znajomych to:misiu ile? co misiu? misiu idz, misiu przynies, nie , nie misiu, misiu.......ja tez tak mówie na osobności a jakby to wyglądało jakbym na zmiane tez mówiła misu idz, a odezwał by sie ten drugi misiu:D dziwne to.

Gość infantylizm
na osobności tez tak nie mówie

Gość a mnie wk**** KOCHANIE
to jest dopiero banalne.... szczególnie jak się widzi taką parkę, co patrzy już na siebie "wilkiem".... a dalej z przyzwyczajenia "walą" do siebie per KOCHANIE.... totalna dewaluacja tego słowa....już wolę miśka ;)

Gość dlatego ja do mężą mówie
chujku

Gość gggggggggggggggggg
dokładnie....MISIU TYGRYSKU i KOTKU. Jak słysze podnosi mi sie zawartosc zoładka...:O my z chlopakiem tez mowimy do siebie nie tylko po imieniu, ale nie napisze jak bo po co:) dobrze ze nikt inny tak nie mowi:)

Gość kiki miki
ja mówie Misiu, ale to Misiu to jest jedyne Misiu na swiecie, i mojemu misiowi to nie przeszkadza, bo wie ze jest jedynym Misiem na którego mówie Misiu, i na nikogo nie pwoiem juz misiu, a nawet jesłi powiem komus misiu, to juz nie bedzie to samo Misiu... rozumiecie?

Gość do kredytu nie trzeba
nie znam faceta który to lubi a najwieksza porażka jak w toważystwie babka wyskoczy z misiem... i to taka zaawansowana wiekiem

Gość Siris88
a do mojego chłopaka wszyscy mówią 'Misiu' albo 'Misiek' bo tak sobie 'Michał' pzerobili :D Więc muszę się dostosować, czy chcę czy nie :D

a kogo to interesuje jak ktoś gada do innego, co was powaliło, każdy mówi tak jak jemu się podoba!

Gość gcvfu
a my mówimy na siebie siersciuchu ew. sierściuszku oczywiście uwazamy by nie szokowac postronnych:D

Gość Justyna JJJ
a mnie w ogóle denerwują zwroty żabka, rybka, kotek, misiek, co ja zwierzę jestem???????

Gość mnie szokuje jak moja
kumpela mówi do swojego chłopaka "dziubku". może jej tak zostało po tym jak kiedyś od niego dostała w dziób. ;)

Gość zazdrościsz jej pewnie
bo do ciebie nikt tak nie mówi, stąd tyle w tobie jadu i złości gówno ci do tego, jak kto się zwraca do swojego chłopaka/męża

Gość a ja mowie do mojego
sloniku :) a on do mnie mroweczko... :)