Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalalaong

Czy znajdę kwatery nad morzem do 35 zł w sezonie????

Polecane posty

Gość alalalaong

może ktoś wie?

Gość tak ja znalazlam
za 30zl pokoj 2 osobowy z tv i 3 min.od morza

Gość podajcie jakieś konkrety

Gość Justa1982
hej, ja znalazłam pokój 2 os. za 25 zł, z tv i radiem, łazienka wspólna, 400 m do morza. Szukaj w mniejszych mieścinkach, tam są niższe ceny i do morza bliżej:) polecam stronę www.nadmorze.pl tam jest wszystko dokładnie opisane- ceny, wygląd pokoi itd.

Gość wpisz w google
Rewa , tam sa tanie i dobre kwatery....bardzo blisko morza:)

Gość rewa czy rewal

Gość fotomontaż
a gdzie to kurcże jest?

Gość Rewa
jest nad samym morzem, jakieś 30km od trójmiasta. tam jest bardzo pieknie:)

Gość chyba pod namiotem za tą cene

Gość podajcie jeszcze
jakieś sprawdzone adresy!!!

Gość elektroniczny kod
Ja znalazlam rpzez internet 2 lata temu za 25 zl kwatera prywatna, mielismy pokoj 4 osobowy a mieszkalismy w dwojke:) wszystko udostepnione,kuchnia ,lazienka,dostalismy osobne klucze do domku... Ale niestety nie wzielam numeru od niech...:(

Gość hsjfhja
Justa gdzie masz tam opisane ceny?

Gość jjjjolka
jutro wyjeżdżam - czy mam szanse znaleźć pokój, domek kempingowy dla 3 osób? czy teraz są tłumy? bo nie wiem czy namiot wrzucić do bagażnika :)

Gość nosz kuźwa
jak ja sie cieszę,że mieszkam nad morzem i te problemy sa mi obce. :) Gorzej będzie, jak w gory będę chciała pojechać :D

Gość jjjjolka
z kur..iera wycięty dzięki ale ja w innym kierunku- Mikoszewo- ewentualnie Wyspa Sobieszeska- szukam wyciszenia i bursztynów- a tam napewno to znajdę ;) może ktos był w tych okolicach i jak z kwaterami??

Gość robcius
Kwatery u Asi Kołobrzeg ul.Rubinowa 21 Dom położony jest w zachodniej - willowej dzielnicy Kołobrzegu (Radzikowo), co stanowi wspaniałe miejsce na kameralny wypoczynek nad morzem, w pobliżu lasy i łąki. Dom oddalony około 1200m do pięknej szerokiej, piaszczystej plaży, ok. 3,5 km od centrum - z dala od zgiełku i ruchliwej drogi. Dogodny dojazd linią nr 5 i 6 autobusów miejskich. W odległości 100 m od domu plac zabaw dla dzieci oraz boiska do koszykówki, siatkówki i piłki nożnej, a także pizzeria, jadłodajnie, delikatesy. Posesja ogrodzona z miejscem na grill i podjazdem do parkowania samochodów. Na wyposażeniu każdego pokoju: Czajnik bezprzewodowy, naczynia, sztućce. Wszystkim gościom udostępniamy: Internet bezprzewodowy WIFI, grill, TV, sprzęt AGD: kuchenka mikrofalowa, lodówka, żelazko. Możliwość przyrządzenia szybkich posiłków (śniadań, kolacji). Niestety nie ma możliwości gotowania obiadów we własnym zakresie. W pobliżu znajdują się sezonowe jadłodajnie. Więcej informacji wraz z fotkami pokoi, okolicy, plaży na mojej stronie: http://www.kwatery-rubinowa21.kolobrzeg.pl/ Kontakt: tel. 0502 - 383 091, 094 - 35 284 98