Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z tychow

czuje sie przegrana, calkowicie przegrana

Polecane posty

widzisz Aniu, dziś masz już dobry nastrój, chyba bojowy. Pomyśl o sobie, jak to sugerują inni forumowicze. Dasz radę a niedługo uśmiechnie się do ciebie jakiś miły, starszy Pan - będzie cię zabierał na tequile albo krewetki :) jeśli je lubisz. Czuję, że będzie dobrze. Głowa do góry. Sanatorium to bardzo dobry pomysł. I zapłacą ci w pracy za te kilkanaście dni - jeśli jesteś ubezpieczona.

Aniu - mam wrażenie, że przysłowiowo \"obudziłas sie z reka w nocniku\" . Kilkanaście lat przeleciało nie wiadomo kiedy i nagle zdałaś sobie sprawę z tego, że dziewczynki z małych stały sie duzymi. Że zyja wlasnym zyciem a Ty jesteś na obrzeżach tego zycia ? Nie chcę Cię dołować ale ... to był Twój wybór. Teraz albo sie z tym pogodzisz alebo zacaniesz coś zmieniać. Piszesz - \" ochraniam swój dom\" - co to znaczy ?

Gość inna tez z Tychow
Witam Aniu, jestesmy z tego samego miasta :) wcale sie Ci nie dziwe ze masz dolka... dzieci powoli odlatuja z domku i zaczynasz miec swiadomosc straty i braku partnera... taki syndrom opuszczonego gniazda - to calkiem normalne. Pewnie do tej pory cale zycie poswiecilas dzieciom i nie mialas czasu i ochoty myslec o sobie, a teraz brak kogos dla kogo mozna zyc... a moze wlasnie idealna pora zeby kogos takiego znalezc, a do tego czasu zrobic cos dla siebie!!! Sanatorium to super pomysl!!! Lato mamy piekne, jeziorko tez u nas mamy... proponuje spacerki na Paprocany (Ania wie gdzie:)) Nie zniechecaj sie, trzeba zadzialac... wziasc sprawy w swoje lapki :)) A jesli powaznie myslisz o nauce jezyka to przejdz sie do szkoly BEST (gdzies w okolicach strazy pozarnej) - maja program refundacji nauki jezyka z unii europejskiej, trzeba dostarczyc tylko zaswiadczenie ze jest sie zatrudnionym w woj. slaskim i mozesz uczyc sie jezyka za darmo lub 50% (to zalezy w jakiej firmie pracujesz). POWODZENIA!!!! BEDZIE DOBRZE!!!

Gość patty
i dlatego nie chcę mieć dzieci

Gość ania z tychow
sama z wyboru? tak, chyba tak, widzialam wtedy, gdy moje dzieci byly male jak inne dziewczyny szukaly, ukladaly sobie kolejne razy zycie, jedna wyjechala do Niemiec zostawiajac swoja corke z ojcem, inne wychodzily kolejny raz zamaz, inne tkwily w zwiazkach na kocia lape. Czasem im sie udawalo na kilka lat jakos podreperowac swoja sytuacje, czasem trwalo to krotko. Ja mialam przymajmniej swiety spokoj. I mam go do tej pory. Jest szansa ze podlecze swoje zdrowie, zaczelam juz zalatwiac sanatorium. Pracuje w budzetowce, wiec nie beda mieli nic przeciwko, gdy kilkanascie dni bede nieobecna. No wlasnie : Milego weekendu zycze wszystkim. A

a dzis Aniu dla ciebie z onetu : Dziś najszczęśliwszy dzień w roku Umieć cieszyć się drobnymi przyjemnościami to klucz do szczęścia - mówi obiegowa mądrość. Brytyjski psycholog Cliff Arnall sprawdził, co dokładnie czyni nas szczęśliwymi i za pomocą równania wyliczył, kiedy przypada najlepsza kombinacja tych czynników: w piątek, 23 czerwca.