Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość połamana+

Pomóżcie

Polecane posty

Gość połamana+

totalna załamka, nie wiem co robić ;( właśnie wróciłam ze szpitala z ręką w gipsie ;( 1 lipca jest mój ślub ;( co mam robić!! Pomóżcie, miał ktoś taką sytuacje?????

Gość po ile
to na szczescie! Do wesela sie zagoi:)

Gość qqqqqqqqqqq
A co sie stalo, ze zlamalas reke :D, czyzby przyszly malzonek:P?

Gość połamana+
właśnie że się nie zagoi! na ściągnięcie gipsu mam przyjść 5 lipca! ;(

Gość połamana+
okna myłam i spadłam z krzesła, całe szczęście że w strone mieszkania a nie na ulice bo mieszkam na 10-tym piętrze. Widze że was bawi mój problem

Gość qqqqqqqqqqq
Nie no sorry, taki niewinny zarcik:)? A pytalas lekarza, czy mozesz zdjac wczesniej?

Gość nie wierze ze jest XXI wiek

Połamana, chyba nie pozostaje Ci nic innego jak tylko udać się na ślub z tym gipsem. Spójrz na to od tej strony - lepiej, że ręka, a nie noga, bo będziesz mogła tańczyć!!! A na gips możesz założyć jakąś dekorację pasującą do sukni. Różne przypadki chodzą po ludziach, zatem można zaryzykować stwierdzenie, że miałaś dużo szczęścia w tym nieszczęściu. Trzymam kciuki, żeby gips nie zepsuł Ci tego cudownego dnia!!! A na zdjęciach można ten fakt jakoś ukryć odpowiednią pozą.

Gość połamana+
mówiłam lekarzowi że mam slub ale to było złamanie z przemieszczeniem, ja tą ręke miałam nastawianą boli jak sk*** prawdopodobnie jak pójde tego 5 lipca to i tak mi zostawia gips na kolejne dwa tygodnie wiec jak go zdejme wczesniej za te pare dni to po prostu ta reka moze sie zlamac na nowo ;( nie wspomne o tym ze to tak holernie boliiii, na szczescie to lewa reka, ale co to daje :( jestem wsciekla :(

Gość polec po calosci
w dniu slubu odswiez gipsik (zeby byl bialy!!!) i ozdob kwiatami - zamiast wiazanki i bedziesz miala kwiaty przez cala impreze przy sobie - odjazd!!! Na pewno da sie zrobic. Kontra trzeba jechac jak ma sie jakis problem... i poczuciem humoru a nie rykami.

moj kolega zlamal prawa reke na mature (jest praworeczny). wiec w dniach matur po prostu zdejmowal gips ale w zamian za to ponosil go troche dluzej :O zapytaj sie lekarza o taka mozliwosc. w koncu w twoim przypadku to tylko 4 dni a wesele jest tylko raz :)

Gość połamana+
Czigra, dziekuję za słowa otuchy, ale mnie dobiłaś właśnie sobie uświadomiłam że zdjęcia - na całe życie :( musze zadzwonic do fotografa i chyba go uprzedzić :( Dziewczyny macie jakis pomysł na dekorację na gips? :( na razie to wygląda on fatalnie i do tego całą ręke mam brudną z tego gipsu dookoła, na razie nie moge sie myc :( kurdee, bede wieczorem mój narzeczony z pracy wraca za chwile ciekawe co powie :(

bidula, naprawde pech. Ale to na szczescie w malzentwie, to znaczy, ze weselicho bedzie udane jak nigdy. Zreszta, potem i tak malo kto bedzie to widzial.

Gość Aduuuuuuuuull
Agata to to? jestem Twoja swidkowa i nic mi nie powiedzialas?

Gość połamana+
zdjecie gipsu wczesniej nie wchodziw gre tak jak mowilam jest to skomplikowane złamaie, hmm kurde, dzieki wam sie usmiechlam pierwszy raz od tego upadku :) tylko czemu kur** mnie to musiało się przytrafić :)

Gość połamana+
nie nie jestem Agatą tylko połamaną MARTĄ :)

Gość połamana+
ide odpoczać i doprowadzić sie do porządku nie moge wyglądac tak fatalnie bo misiek zawału dostanie jak mnie zobaczy i w ogole slubu nie bedzie :( P.S. czy ibuprom troche złagodzi ten ból? lekarz nic mi nie doradziła na czas kiedy znieczulenie miejscowe przestanie działać a chyba przestaje działać!

Gość Inteligentne kobiety
tylko ciekawe ze tak dobrze piszesz na klawiaturze jedna reke....

na bole polecam Ketonal 100 - na recepte niestety jest. nawet nie wiesz, jak szybko mozna pisac na klawiaturze jedna reka. wiem z doswiadczenia :P na gips zawsze mozesz alozyc rekawiczke dluga, ale za to w druga reke bedzie Ci za goraco. poropnuje isc do jakiegos salonu z sukniami slubnymi, tam babki na pewno juz nie jeden taki przypadek mialy wiec cos ci wymysla. nie przejmuj sie, w koncu najwaziejze zebys sie dobrze bawila a nie przejmowala gipsem :)

Gość połamana+
złamanie w nadgarstku lecz gips mam powyżej łokcia!!! ręka zgięta w temblaku - tak to wygląda...a że dobrze pisze no cóż, w końcu ucze w szkole poslkiego :) raczej nie robię błędów żadnych nawet ze złamaną ręką!

Gość połamana+
dziekuję wszystkim życzliwym osobom za pomoc - persymonia

Gość styslistyczne robisz
:P ale wybaczamy, bo na forum każdy posługuje się językiem mówionym.;) powodzenia i zdrówka zyczę.

Gość aabbcddggkkccc
a CHOLERNIE się piszę przez CH chyba? jak Pani myśli Pani nauczycielko?

hmmm szkoda mi Cie, bo chyba nie da sie przełożyc tego ślubu... (ale zawsze możesz spróbować ;) ) w każdym bądź razie, jeśli chodzi o fotografa, to zdjęcia można robić nawet pare tygodni po ślubie.. słyszałam, że wiele par tak robi, bo takie zdjęcia wychodzą o wiele lepiej, bo nie ma tego \"urwania głowy\' ;) powodzenia, trzymam za Ciebie kciuki ;)

Gość Jesteś belfrem////
:o DOBRZE CI TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ale to już nie są ślubne
zdjęcia:o w tej sytuacji to rozumiem, ale w normalnych warunkach...

Gość ale to już nie są ślubne
zresztą ja bym zrobiła zdjęcia z ręką w gipsie. przecież to ma być pamiątka a nie reklama na bilboard.