Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość połamana+

Pomóżcie

Polecane posty

Gość połamana+
No jestem! Narzeczony podnosi mnie na duchu, dzwoniliśmy już do fotografa, powiedział że lewą rękę na większości zdjęć po prostu dyskretnie schowamy ;) Ale parę zdjęc zrobimy sobie na pamiątkę także z tym gipsem! Zaraz idę do mojego lekarza może coś poradzi więcej niż ten z ostrego dyżuru w szpitalu. Dziękuję wszystkim za odezwę, a nadgorliwcom ortograficznym mówię że przecież mam rękę w gipsie ;) Więc jakiekolwiek błędy akurat można mi wybaczyć ;) Pozdrawiam wszystkich

Gość błędy wybaczamy ale za bluzgi
w miejscu publicznym mandat się należy! ;)

Gość AgaN
Hej POŁAMANA. Jak tam pierwsza noc z ręką w gipsie? przespana czy nie? Jak śpisz to układaj ją wyżej np podkładaj poduszkę, bo przy takim skomplikowanym złamaniu ma prawo puchnąć. Możesz poprosić o zmianę gipsu na inny- są takie lekkie ze specjalnego tworzywa, tylko za taki gips musisz sama zapłacić. Ale może warto skoro ślub za pasem. P/bólowo to najlepszy jest Ketonal forte ( on jest po 100mg i tylko na receptę ) albo Tramal 100mg (lub Poltram 100mg ,ale to to samo tylko inny producent i też na receptę ) Pozdrawiam i trzymaj się.

Gość połamana+
pierwszą noc spędziłam w fotelu, troche udało się spać, a teraz własnie wróciłam od swojego lekarza rodzinnego i on tez mi mówił o możliwości założenia nowocześniejszego gipsu, podobno wygląda to o wiele estetyczniej, noi raczej się zdecyduję, pomimo że to kilkaset złotych znowu w plecy ehh. Noi dostałam receptę na KETONAL. Będzie dobrze, tylko martwia mnie przygotowania, sprzątanie, strojenie sali i takie tam. No ale niestety, będę musiała kims się wyręczyć. Noi jeszcze jedna ważna kwestia - nie zapytałam lekarza, ale czy z gipsem moge iść na SOLARIUM?!!! :o

Gość AgaN
Hej:):) Jak tam łapka ,czy jeszcze mocno boli? Przygotowaniami do ślubu się nie przejmuj, niech Ci inni pomogą ( w końcu to Twój ślub i powinnaś być na nim gościem) . A co do solarium to nie wiem, ale myślę,że przeciwskazań raczej nie ma- ręce to raczej nie zaszkodzi

Gość AgaN
Aha zapomniałam napisać żebyś nosiła rękę na temblaku- mniej będzie puchła i mniej bolała