Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalinka Malinka

MACIE SPOSOBY NA UPIERDLIWIE GADATLIWYCH LUDZI? RATUJCIE!!!

Polecane posty

Hej, prosze o rade. Moj chlopak mieszka tymczasowo z jednym gosciem (sa w dluugiej delegacji). Tego goscia znam - plecie, co mu slina na jezyk przyniesie. Np przy obiedzie gada o problemach z trawieniem itp. Zero taktu, czesto zmysla, wyolbrzymia, przeklina i gada, gada, gada! Ale ogolnie jest poczciwym czlowiekiem, tylko ma ta...przypadlosc :( Moj facet jest bardzo spokojny, raczej malomowny, ale nie moze z tym gosciem wytrzymac (a teraz boi sie wrecz odezwac, zeby tamtego nie sprowokowac do nadawania). Ja proponowalam, zeby jak najwiecej wychodzil z domu, albo sie zamykal w swoim pokoju, ale to niewiele pomaga, ten koles go zamecza :) Jak rozwiazac problem - ten gosc, to poczciwina; moj facet zmienic lokatora nie moze (a spedza razem 1,5 miesiaca, a za jakis czas taka sama delegacja z tym samym gosciem!). Jak uspokoic tego gadule... Zeby go nie urazic, zeby nie wyjsc tez na gbura... Czekam na propozycje, a najlepiej na sprawdzone metody! Pomozcie! Pozdrawiam!

Gość petitka lubisia
ja lubię gaduły.:) to co, że zmyśla i wyolbrzymia. przynajmniej ciekawiej opowiada i jest weselej.

Gość tatuś
Niech kupi mp3 lub coś podobnego, słuchwki w uszy i da tym znać że słucha np. nauki języka angielskiego.

Gość pije piwo
ojjjjj....ja tez mam gadatliwa szfagierke nic nie robi tylko gada i nawet do slowa dojsc nie da ...ojjjj

Gość petitka lubisia
hehe... i to cię najbardziej boli:D

Gość mala 1236578
Powiem ci tak mam taki sam a nawet gorszy problem. Moje cholerna babka. Gada cigle i to o jkiś pierdolach co mnie wogole nie obchodza szlak mnie trafia. A ja z nia mieszkam:((( To dopiero pech. Żeczywiście najlepszym sposobem na gadulcow jest glosna muzykaa. Dlatego mp3 jest ci niezbedne sama taka mam i to moj jedyny ratunek. Jak ktos nie ma z kim pogadac to ja moge swoja babke sprzedac a nawet za darmo oddać:)))

He, he, dzieki za rady, czekam na dalsze :))) To mp3 to jest jakies wyjscie, ale ile mozna muzy sluchac albo siedziec zamknietym w sypialni, czy lazience :)) Najgorsze jest to, ze minuta dyspozycyjnosci dla gaduly potrafi zepsuc caly dzien. Chwila nieuwagi i trajkotka sie wlacza... Wspolczuje biedakowi.

Gość mala proponuję Ci nagrać
na to mp3 zasady ortografii i słuchać, słuchać, słuchać :P

Gość rozwale wszystkich...
Ostro bo zmyślonym texcie niech zapyta : "a gdzie smok", albo niech powie żeby się zamknął w końcu. Kumpel zrozumie.

Gość a moze by...
a moze by tak mordoklejki nosic. Takie wielkie, slodkie krowki kiedys sprzedawali. Jak w King Size - Jedlina zostal poczestowany i sie zatkal. ;)

Gość uppp

Gość uuuuppppppp

Gość nuda......
zwyczajnie sie odizolowac, chyba jakis polglowek by sie nie zorientowal, ze ktos ma kogos dosyc zamykajac sie w pokoju