Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krysiarysia

TESTY - FORUM

Polecane posty

Gość krysiarysia

Chciałabym się dwoiedzieć, nie jakie testy są skuteczne - bo parktyacznie wszystkie na rynku są bardzo czułe . Powiedzcie mi proszę : - przecież na opakowaniu testu jest wyraznie naopisane wynik odczytywać max do 15 minut, na niektórych po 2-3 minutach max. - nalezy go przeprowadzić w dnbiu spodziewanej @ z moczu porannego - po tym terminie można pobrac próbkę o dowolnej porze Teraz moje pytanie, jak ktoś może odczytywać wynik po 24h albo po kilku h albo po kliku dnaich !!! skoro tam cały czas mają miejsce reaakcje chemiczne i bądz co bądz pojawia się kreska - drugiego obaszaru, wytlumaczcie mi wobec tego - moze ja czego nie rozumiem.................

Gość monty66
moj wyczul po rownych 15 min. i to bylo tak: zrobilam test odczekala 3 min i byl negatywny,wyrzucilam do smieci.po 15min cos mnie tknelo i zobaczylam jeszcze raz a tu??? pozytywny. i co dzisiaj mam corke29 czerwca bedzie miala 2 lata jetesmy obie bardz szeczesliwe. to byla moja historia z testem:)

Gość monty66
pozdrawiam:)

Gość teriagnieszka
Mam rozumieć, że był to ten test ... w którym jest informacja , że należy czekać do 15 minut. ??? Daj znać bo to zmienia postać , rzeczy skoro nie stosuje się zapisów producenta tylko, własną interpretację. Czekam