Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolollola

czy jak mezczyzna konczy w ustach kobiety?

Polecane posty

Gość lolollola

czy jak mezczyzna konczy w ustach kobiety to sprawia mu to duzo wieksza przyjemnosc, czy jest to bardziej obojetne? chcialabym sprobowac,ale nie wiem czy moj chlopak wlasciwie tego pragnie i czy naprade sprawia to wieksza czy duzo wieksza przyjemnosc? czy jest w ogole roznica?

Gość trumpelka
no pewnie, moj chce tylko tak :) ale ja nie zwqwze mam na to ochote, sperma ma dziwny smak, polykam od razu bo niesmakujemi :)

Gość On o tym marzy serio

Gość ananaski
ananaski ananaski ananaski i jeszcze raz ananaski:) jesc i jesc a bedzie niebo w gebie;) smietanka slodziutka juz po jednej puszeczce:) sprawdzone na moim facecie, działa:)

Gość a ja uważam
że od ananasków dużo lepsze są shake'i czekoladowe. Sperma potem jest słodziutka:)

Gość lolollola
czekam na opinie osob normalnych, nie jakis niewyzytych podszywaczy

Gość lolollola
z braku laku ujeżdżam kant komody

ja rozniez slyszalam o tej metodzie z ananasami, nawet moj chlopak gdzies uslyszal o tym i mowil,ze sprobujemy. ja-my probowalismy tak kilka razy, 1raz to nieswiadomie,tzn.ja nie wiedzialam co sie szykuje chociaz on wczesniej pytal czy moze ale nie odp.tak konkretnie no i stalo sie, pod prysznicem z tym,ze on sam powiedzial,ze bylo mu juz tak dobrze ze poprostu musial i przepraszal,ze nie uprzedzil, final byl taki,ze troche sie zakrztusilam bo dostala mi sie jeszcze woda do buzi i wszystko wyplulam a kolejnym razem , juz swiadomie ale tez wyplulam bo mialo oblesny smak...smakowalo tak jak \"pachnie\" a do tego jakies kwaskowate czy cos, no taki specyficzny smak mialo.... jak ktos nie probowal to podpowiem,ze ma to taki,no w sumie intensywniejszy saak jak ten plyn ktory wydobywa sie z \"siurka\",panie ktore dzialaly ustami wiedza co mam na mysli. no chyba,ze ja juz jestem dziwna albo to moj facet ma inny smak ;) no ale nawiazujac do tematu to mysle,ze to sprawia facetowi wielka przyjemnosc, 2w kolejnosci sa piersi i twarz a 3brzuch-ale to u mnie standart, czasem tez laduje to na plecach badz nieco nizej ;)

Gość o fuj bleeeeee

Gość o fuj bleeeeee
Dla mnie to ohyda i takie poniżające.............:-L

Gość ja lubie konczyc
na stopach mojej panny czy to normalne jak myslicie?

nie ma wtedy problemu z nasieniem, nie trzeba sie wycierac idp. wystarczy polknac lub wypluc i spoko:D

Gość ksofjsdfj
dla mnie tez to kiedys bylo ponizajace i nie dopuszczalam mysli ze ja to zrobie dla jakiegos faceta, ale pewnego razu moj misiu byl tak podniecony ze nie zdazyl wyjsc, a ja zaskoczona polkelam. i nie bylo zle, tym bardziej jesli wiem jaka ta sprawia jemu atysfakcje

Gość o fuj bleeeeee
WOW! 1 raz ktoś mnie podszył! :-D

Gość osiemnastolatka_lolitka
no włąsnie jak sie robi lody? pytam serio bo chciałabym zrobic mojemu menowi ale nie wiem czy mam jezdzic z góry na dół czy ssac?