mr_Kumpir 211 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A ty bys sie cieszył z takiej reklamy? on myslał ze sie ucieszysz bo sie tym podzieliłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: widze ze wpadlismy na to samo kurde to nie jest smieszne zeby chore dzieci wykorzystwywac O przepraszam bardzo, ja mam nerwice lękową od lat stwierdzoną więc jestem w takim samym położeniu jak większość z nich tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 211 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jesteś upośledzony nom trochę mnie plecy bolo moze se rente załatwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: A ty bys sie cieszył z takiej reklamy? jakbym sie rzycal na kazdego typa ktory ku...sa zachwala w wiadomosciach do mnie to tak bym sie cieszyl ze wiecej ich bedzie pisac/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1635 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, mr_Kumpir napisał: drabina a słoiki mozesz opukać To nie to samo jak można popatrzyć jak mężczyzna wkręca czy odkręca sloik i nie ma siły. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: O przepraszam bardzo, ja mam nerwice lękową od lat stwierdzoną więc jestem w takim samym położeniu jak większość z nich tam. jesli ten 21 latek jest chory a ty masz swoj wiek i go wyrywasz to sorry ale to jednak jest wykorzystywanie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: jakbym sie rzycal na kazdego typa ktory ku...sa zachwala w wiadomosciach do mnie to tak bym sie cieszyl ze wiecej ich bedzie pisac/. Nie było pytania ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1635 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: papla naokoło Trzeba buzię zakleić i po kłopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 205 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: 13 calowy ekran ma 22 cale jak go trzymasz w pionie? to może sobie telewizor przekręcę jak to tak działa Tak 13" to środek monitora 22" Jeśli wyswietlisz na obu twarz można uzyskać identycznom wielkość w pionie bo po bokach nie będzie i tak zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fałszywa czika 6 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: O to jest dobre. libed Opublikowano wczoraj o 00:33 no to skor mialem przeprowadzac wywiady to zapowiadam jutrzejszu wywiad z elka ktora na konkurencyjnym forum przyznala sie ze w scieku netowym wyrwala 22 latka i jest zakochana podobno pasuja do siebie bo mentalnie czuje ze ma 16 lat. wiedzialem kogo za jezyk dzisiaj pociagnac nastepnym razem prosze mi nie psuc wywiadow bo elka sama sie chce pochwalic podbojami bedzie 3 bombelek jak prognozowalem pol roku temu : W poście małolata żadnej miłości nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie było pytania ^^ no sorry elka ale ja naprawde sadze ze ty cie cieszysz z kazdego zboka ktory cie wyrywa wiec taka reklama wg mnie ci moze jedynie pomoc sorry nie wpadlem na to ze ten 21 letni typ moze byc stamtad juz napisalem ze skoro nie chcesz to wiecej reklamowal cie nie bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: jesli ten 21 latek jest chory a ty masz swoj wiek i go wyrywasz to sorry ale to jednak jest wykorzystywanie. Nie jest na nic chory, nie jest z nerwicy i ma 22 lata. Jeszcze coś chcesz wiedziec? A tak poza tym to on mnie wyrywa a nie ja jego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 205 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: 13 calowy ekran ma 22 cale jak go trzymasz w pionie? to może sobie telewizor przekręcę jak to tak działa Tak jak przekręcisz monitor lub tv dla oczu to będzie więcej cali ale najlepiej widać na 3-4szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, fałszywa czika napisał: W poście małolata żadnej miłości nie było elka ma nowego nie jestes na czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, fałszywa czika napisał: W poście małolata żadnej miłości nie było Sråm na niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 205 Napisano 1 godzinę temu Stracisz obraz po bokach ale będzie jak wielki ekran w środku 130" pivot będzie jak 220" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 1 godzinę temu tak btw to moim zdaniem bardziej ci powinno byc wstyd pisania ze maszyna ktora sie heblujesz chodzi za glosno i jej juz nie uzywasz niz moja zartobliwa reklama ze jestes podrywaczka ale ok nie bede wiecej pisal. dwa dni temu pisalas ze cos nosem wciagasz i mozna naprawde mnozyc twoje codzienne wpadki po ktorych innym by bylo wstyd. to ze lubisz sex jak kon owies to nic wstydliwego akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 205 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Sråm na niego. Mój boniu czyli jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lybed napisał: tak btw to moim zdaniem bardziej ci powinno byc wstyd pisania ze maszyna ktora sie heblujesz chodzi za glosno i jej juz nie uzywasz niz moja zartobliwa reklama ze jestes podrywaczka ale ok nie bede wiecej pisal. dwa dni temu pisalas ze cos nosem wciagasz i mozna naprawde mnozyc twoje codzienne wpadki po ktorych innym by bylo wstyd. to ze lubisz sex jak kon owies to nic wstydliwego akurat Libed jesteś autystą bo posty w większości sarkastyczne lub ironiczne bierzesz na poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 205 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, lybed napisał: to ze lubisz sex jak kon owies to nic wstydliwego akurat To będzie coraz bardziej gorszace Niech idzie na siłownię i zadba o siebie zamiast napalencow sciagac którym wszystko jedno byle pochwa byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 205 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Libed jesteś autystą bo posty w większości sarkastyczne lub ironiczne bierzesz na poważnie. Tak się zrób ale by było huh Hhttps://www.tiktok.com/@erinmar_canada/video/7606441329245146376 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, lybed napisał: tak btw to moim zdaniem bardziej ci powinno byc wstyd pisania ze maszyna ktora sie heblujesz chodzi za glosno i jej juz nie uzywasz Pisalam że ją kupiłam i raz odpalilam i był w chúj hałas więc ją spakowałam i schowałam, nigdy nie pisalam że jej używam albo używałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fałszywa czika 6 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, lybed napisał: elka ma nowego nie jestes na czasie A to faktycznie nie jestem na czasie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To będzie coraz bardziej gorszace Niech idzie na siłownię i zadba o siebie zamiast napalencow sciagac którym wszystko jedno byle pochwa byla Nie zazdrość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch wacusia 0 Napisano 1 godzinę temu UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 205 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie zazdrość. Idziesz po najmniejszej lini oporu Nie ma czego niedługo łatwiej będzie ciebie przeskoczyc niż ominąć zwłaszcza z 4 bombelka każdy z innego miotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch wacusia 0 Napisano 1 godzinę temu GDZIE JEST MUJ MORDERCA UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 205 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie zazdrość. Jeszcze z plecakiem nie wiem jak ty możesz twierdzić że facet musi ci dorównać w czymkolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Niech idzie na siłownię i zadba o siebie zamiast napalencow sciagac którym wszystko jedno byle pochwa byla i kto to pisze qwerty chyba odeszla to elka moze ja godnie zastapic opowiadajac historie milosne z popychaczami 1,5 dekady mlodszymi ide o zaklad ze jakby gosc pisal to co elka to wszystkei baby by go atakowaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 205 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lybed napisał: i kto to pisze qwerty chyba odeszla to elka moze ja godnie zastapic opowiadajac historie milosne z popychaczami 1,5 dekady mlodszymi ide o zaklad ze jakby gosc pisal to co elka to wszystkei baby by go atakowaly Faceta atrakcyjność to nie look idac do gimnazjum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach