Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość równouprawnienie

Równouprawnienie ???

Polecane posty

Gość równouprawnienie

Dlaczego chcecie równouprawnienia, ale pomimo tego nadal chcecie by faceci za was płacili ??? Nie można mieć ciastka i zjeść ciastka.Jedno z dwóch. Więc co wybieracie.

Gość płacenie za kobietę to nie-
równouprawnienie, tylko dobra kultura mężczyzny i jego dobre wychowanie. Idź sobie pocztaj czym są równouprawnienia:O, a nie sypiesz regułkiam i wyświechtnanymi argumetnami!

no i zapomnialam powiedziec ze od jutra zaczynam prace w kopalni a moj maz bedzie zajmowal sie domem. Po prostu swiadczy to o mojej kulturze i dobrym wychowaniu...

Gość równouprawnienie
gotowanie, sprzątanie, pranie to też dobre wychowanie kobiety , moja babcia robiła to całe życie i wszyscy mówili, że wspaniała kobieta, więc dlaczego kobiety teraz nie są dobrze wychowane i nie chcą tego robić ???

Gość tyłkowlaz
...

no i widzisz, idź sobie poczytaj! Bo praca w kopalni, jest nimożliwa, bo jest co s takiego jak fizyczna granica! a ja się tak byś upierał, to idź rodzić dzieci madralo!

Gość równouprawnienie
To kobiety niestety ciągle z siebie ofiary robią , patrzą na NIE swoją kase , i mają wymagania z kosmosu.a ja nadal pytam wiec jak z tym rownouprawnieniem?

Gość do autorki..................
chyba zbyt wąsko potraktowałaś temat. a co do płacenia, płaci ten, kto ma akurat przy sobie forsę ;)

Nie madry człowieku. W tysiący ludzi znalazłem jednego człowieka, ale wśród nich wszystkich nie znalazłem kobiety. Księga kaznodziei Salomona 7,28