Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiak*

Kupię serca do powieszenia za państwem młodym

Polecane posty

Gość poooomarańczka
ja taz obejrzałam.Kicz straszny...Jak by mi ktos takie serduszka baloniki i inne pierdoly za mna postawił to...Cholera no laski to jest naprawde kicz...No ale o gustach sie nie dyskutuje...

Gość hmmmmmmmmm
no wiesz jak jest obraz matki boskiej i jezusa i owieczki - to to jest ołtarzyk?- no i wg. mnie się robi ołtarzyk. Tak więc ja niedorozwinięta jestem bo to uważam za ołtarzyki i mnei one śmieszą po 100 kroć bardziej niż baloniki w serduch, ale jak ktoś chce to jego sprawa.

Gość rzucę wiankiem
obrączki to tez kicz? wszystko kicz? same jestescie kicz.

Gość W W W W
A kto mówił oobrazie Batki Boskiej i Jezusa i owieczkach??? Była mowa tylko i wyłącznie o wizerunku Matki Boskiej. Jest różnica. A "baloniki w serduch" też często tam wciskają. Mnie osobiście się to nie podoba, ale to nie powód żebym zwracała sie niemiło do tych, którzy chcą mieć coś takiego i całkowicie bez sensu jest przeinaczanie wszystkiego przez np wsadzanie tam całej szopki itd. Litości :o

Gość poooomarańczka
kurdę nawet nie mozna powiedziec wlasnego zdania ?Dla mnie oltarzyki to kicz, orkiestry grające na weselach disco polo to tez kicz, baloniki serduszka i inne. Kicz kicz, kicz.!!!!!!!!Ale ja przynajmniej nikogo nie obrażam.

Gość W W W W
Dobrze że nie obrażasz, tylko generalnie Twoja wypowiedź odbiega od tematu i założycielka topiku tak naprawde nie uzyskała odpowiedzi na swoje pytanie. Niepotzrebny zamęt się robi....

Dziewczyny spoko. Ale może jednak ktoś ma do sprzedania dekorację np ze swojego ślubu. Chętnie obejrze i jak tylko będzie ok odkupię :)

Gość gęś ze śródmieścia
hehe a nie lepiej zrobić 2 gołębie ze styropianu takie dwumetrowe i podwiesić pod sufitem ?:) hehe a każdy z nich niech trzyma w gębie obrączke , a te obrączki złączone ze sobą , haha , to by dopiero było śliczne :classic_cool:

Gość gęś ze śródmieścia
i od czasu do czasu puścić na nie strumień powietrza z wentylatora , żeby upozorować lot , hehe

Gość gęś ze śródmieścia
proszę bardzo 🌼

Kasiak 84 Ja kupiłam takie serce do powieszenia za nami i będę sprzedawać, ale dopiero po weselu.A na kiedy ty je potrzebujesz? Jak jesteś zainteresowana, podaj mail, to prześlę ci zdjęcie

Basia ja slub mam we wrześniu. Proszę podeślij mi ich zdjęcia na meila. I podaj od razu cenę jaką byś chciała za nie.

Gość MAnu 29
Przygotowania do ślubu były dla nas bardzo stresujące. Najbardziej przerażała nas masa pracy do wykonania przed samym weselem. Nie mieliśmy głowy do dekoracji. Postanowiliśmy część obowiązków przekażemy osobom bardziej doświadczonym , i nie żałujemy. Byliśmy zachwyceni, nasi goście także, dekoracje jak z bajki Wraz z mężem polecamy http://www.dekoracjetorun.pl/.

Gość Cebula staniała 36
Nie przypuszczaliśmy, że tak będziemy stresować się przed ślubem. Strasznie przerażała nas cała otoczka wesela- kupno sukni, wybór zespołu itp. Nie pomyśleliśmy o dekoracjach. Ustaliliśmy, że część obowiązków przekażemy profesjonalistom , i nie żałujemy. Byliśmy zachwyceni, nasi goście także, świece, kwiaty stroiki- marzenie My i cała nasza rodzina polecamy http://www.dekoracje-slubne-torun.pl/dekoracje-slubne-uslugi-slubne/.