Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzdziwiona

Myślałam, że będzie seks...

Polecane posty

Gość drewniaki
A co jestes z nim tylko dla seksu? Dziewczyno opanuj sie!

Gość zzzdziwiona
na tym etapie jeszcze nie myje odbytnicy i staram sie przyzwyczaic partnera do swojego naturalnego zapachu czy cos w tym dziwnego??

Gość zzzdziwiona
Nikt mnie jeszcze porzadnie nie wydupczyl analnie na 2 baty z 3 w gebie, stad ta moja nieokielznana chcica. i co ja biedna zrobie teraz, chyba wloze sobie w odbyt kilogram pomaranczy, imitujac w ten sposob zgubione w czelusciach mego odbytu kulki analne:o

Gość drewniaki
Ojej, ile ty masz lat??? :(

nie tylko, ale też..Nie miałam nigdy takiej sytuacji poprostu, żeby facet mnie tak olał. Dlatego zwracam się do was...

Gość zzzdziwiona
po prostu kocham sex i wszelakie jego odmiany, nieobce sa dla mnie pikantne zabawy z moja fretką Matyldą oraz nawet nieco mocniejsze bodzce w postaci wiazania cyckow w suply :)

Gość drewniaki
Wow, czuje sie zaszczycona :P Szkoda tylko ze nie zgadzasz sie z naszym punktem widzenia :(

Gość drewniaki
24 lata i takie infantylne, egoistyczne podejscie? Wstydzilabys sie byc taka egiostka :(

Gość zzzdziwiona
mlodnieje z minety na minete, teraz mam 14

Gość zzzdziwiona
ta z czarnym nickiem to nie ja to ktos sie zaczernil i sie pode mnie podszywa. Po prostu lubie seks w kazdej postaci z kazdym i w kazdym miejscu i co w tym dziwnego??

Gość zzzdziwiona
a analizuje sie czesto, czesto nawet szczoteczka do zebow - czym popadnie :)

Gość zzzdziwiona
wiem ze to zabrzmi jak jakas promocja ale chcialam dodac ze w te 5 zeta wliczony jest polyk i smyranie odbytu :)

Gość zzzzzdziwiona36193640
ja nie rozumiem jak gosc moze nie chcec pieprzyc sie na moje skinienie palcem, jeszcze nigdy mi sie to od 12 roku zycia nie zdarzylo!

Egoistką? Przecież jemu też chcę zrobić dobrze. Ja nie wiem ten świat na psy schodzi..Żeby kobieta musiała się zamartwiać brakiem seksu, naprawdę!!! I żeby faceci nagle zyskali takie poparcie, że on biedny, zmęczony, frustracja, praca itd, ale jak ONI mają ochotę, to już trzeba, żeby nie wiem co!!!!!Baby co się z wami dzieje, że pozwalacie na takie podejście????

Gość zzzdziwiona
pierwszemu ktory wytrzyma bez wymiotow 5 mint wachajac moj odbyt pozwole wsadzic sobie w anal oslawione kilo pomaranczy z biedronki ze o chipsach nie wspomne :classic_cool:

Gość do podszywacza
Hej jestem chetna :P Powiezd tylko gdzie i kiedy.

Gość zzzdziwiona
w sumie to chce zrobic wszystkim dobrze, tu i teraz. Ustawiajcie sie w kolejke bo zaczynam sie rozgrzewac, Drewniaki - tylko Ty mnie sluchasz i doceniasz: masz u mnie promocje w postaci siorbania szparki w pozycji na leszcza :)

Gość lolollola
kobieto wcale co sie nie dziwie! mam przyjaciela z ktorym kiedys bylismy para,ale teraz pozostal tylko seks, rzadko sa warunki, powiedzmy jakos raz na miesiac, ale do tej pory zawsze wykorzystywal kazda okazje,nawet kiedy warunkow nie bylo:) a teraz 2 razy mielismy wolna chate i on nie mial ochoty! tez poczulam sie okropnie niedowartosciwowaa, jakbym nie byla juz dla niego atrakcyjna, bo przeciez zawse mnie pozadal, wiec swietnie cie rozumiem. przeciez tu nie chodzi o to ze dziewczynie na seksie tylko zalezy, po prosu jak to kobieta lubi analizowac przyczyny i czasem szuka sie nie trafnych wyjasnien jesli sie czegos nie rozumie

Gość do podszywacza
Sorry podszywaczko :P

Gość do podszywacza
No jestem pod wrazeniem. Zazdriszcze :P

Gość podszywaczu kocham cię
❤️ jesteś lepszy niż mój pejsaty tate :o

Gość zzzdziwiona
zaczynam rozumiec facetow - co oni musza czuc kiedy napotykaja na nasze odmowy, zwiazane z bolami glowy i innymi "kobiecymi" przypadlosciami. Zapewne jest im bardzo smutno i czuja sie zle z tego powodu. Obiecuje ze juz nigdy nie odmowie zrobienia laski komukolwiek i gdziekolwiek, chocby nawet nie chcial.

Gość drewniaki
A jak ty nie masz ochoty to twoj facet tez czuje sie niedowartosciowany, tylko e oni nie rozdrapuja takich rzeczy. Zycie toczy sie dalej. Nie dzis to jutro. Uspokoj sie juz, bylo minelo.

Gość chipsy przyszły
Czuję jednego w odbycie :o

Gość drewniaki
Zaraz sie posikam ze smiechu :)

Gość zzzdziwiona
swedza mnie palce u stop, chyba bede miala nieunikniony orgazm. A moze to znow nawrot grzybicy?