Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justynka_

NAPISY NA AUTOKARZE NASZEJ REPREZENTACJI

Polecane posty

Trwają poszukiwania nowego napisu na autokar naszej reprezentacji! Oto propozycje: - Tragiczni ale komiczni. - My tylko przejazdem. - 280 koni i 24 osły. - Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie (i zdjęcie Janasa) - Autobus turystyczny. - Walczyliśmy jak nigdy. Przegraliśmy jak zawsze. - Co się stao? - Ułomni ale skromni. - Jedziemy na Love Parade. - Ciulaci ale skrzydlaci. - Ukryci i przerażeni. - Uwaga niebezpieczeństwo! - Nie kopać leżących! - Prawie jak drużyna. - Szybcy i wściekli. - Kółko wędkarskie. - Nie strzelać, bo może dostać niewinny kierowca! - Polakom gratulujemy autobusu. - Latający cyrk Pawła Janasa. - Handel obwoźny - gipsowe krasnale. - Komu punkty, komu? Bo jedziem do domu. - Przewóz pracowników: Niemcy ===> Polska. - Nas nie dogoniat! - Nam strzelać nie kazano. - Szukamy pracy przy szparagach. - Poszukiwacze zaginionej bramki. - Drużyna Actimela. - Mesjasze narodów. - To jest miejsce na Twoją reklamę. - Pielgrzymka do Rzymu. - Fundacja Jolanty Kwaśniewskiej \"Dzieci Niczyje\". - Powered by PZPN. - Domowe przedszkole - jaki sponsor taka gra - TP SA :D:D:D

Gość ale to już byyyyło
:O

Gość to juz dzis bylo
:O🖐️)))

Gość tp sa jest dobre
ja stawiam na TP sa

jeśli to już było to sorry za powtórkę, nie wyczytałam tego na kafe i nie wiedziałam że było :P

A ja tego jeszcze nie widzialam. Fajne:) Podoba mi sie \'Nie strzelać, bo może dostać niewinny kierowca!\' :p

Gość przyszły_tata121
niektóre są świetne :D:D