Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotomontaż

Mam pieprzyk pod pachą i często leci mi zniego krew

Polecane posty

Gość pchelka93
Ja mam pieprzyk na wzgórku łonowym i często ociera się o bielizne. Nie zdarzyło misię żebym go zacieła, ale czasami leci mi zniego krew. Jest dość duży, bo ok 8mm średnicy albo i nawet centymetr, bo się ciągle powiękrza. Jest ciemno brązowy, ale ma jakąś ciemniejszą plamkę. Zastanawiałam się czy on może być groźny?

Gość skunks
brzmi gorźnie. zajmij sie tym

Gość Justyna826
Ja mam bardzo dużo pieprzyków na twarzy, 3 są dość duże. Mam dopiero 14 lat i ostatnio bardzo interesuje się swoim wyglądem no i te pieprzyki strasznie mi przeszkadzają. Chciałabym je usunąć ale boje się że zostanie mi blizna (bo to w końcu twarz). Czy takie usunięcie dużo kosztuje? Bo może da się później jakoś usunąć tą bliznę? Strasznie boje się że to jakaś choroba :( Już nie wiem co mam robić :( POMOCY! :(:(

sluchajcie, wycinanie pieprzykow nic nie boli, ja mialam wycietych az 11 i jest ok, pieprzyki sa wyslane do badania takze ma sie pewnosc ze nie byly grozne... mysle, ze najlepiej jest wyciac, a juz historie takie ze pieprzyk krwawi sa duzym wskazaniem do wyciecia

a co do blizna zostaja naprawde minimalne, jeden z pieprzykow mialam w okolicy ust i nic nie widac prawie... tyle ze mi to robila chirurg plastyczna (ale na NFZ) takze miala wyczucie

moj kolezanka miala usowane pieprzyki bo mila ich duzo na twarzy