Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss Hopeless

Pozbawił mnie własnej wartości/

Polecane posty

Gość Miss Hopeless

witam wszystkich! moj problem moze dla wiekszosci wyda sie blachy ale jestem zalamana.Pewien chlopak zostawil mnie w okrutny sposob bo dwuletniej wspanialej znajomosci powiedzial mi tylko ze jestem głupia blondynka ktora w glowie nic nie ma, nie moge sobie z tym poradzic moja samoocena zjechala ponizej zera i nikt nie moze mnie utwierdzic ze jest inaczej. minelo juz tyle czasu a ja wciaz uwazam ze jestem totalnie beznadziejna.moze powinnam sie zglosic do jakiegos terapeuty? sama nie wiem co robic bo tak sie nie da zyc :(((

nie słuchaj głupich komentarzy. Sposób w jaki się z Tobą rozstał świadczy tylko o tym że on jest głupi i nie jest Ciebie wart nie łam się napewno nie jest tak jak mówił uwierz w siebie

Gość Miss Hopeless
Dlaczego oceniasz mnie w ten sposob?? masz jakies podstawy uwazac ze potrafie rozmawiac tylko o tipsach?? jesli tak to prosze oswiec mnie, byc moze nigdy nie przezylas/es czegos takiego wiec nie oceniaj ludzi w ten sposob bo najwidoczniej nie masz pojecia o czym mowie. maleńkaaa----dzieki za miłe slowa

spoksik ja to chyba jestem weteranko w słuchaniu głupich komentarzy ale najlepsze jest to że są to tylko puste słowa niewiem czy wiesz ale ja teżź tylko o tipsach gadam:)hihihi

gdyby faktycznie to byla taka wspaniala znajomosci to trwalaby dalej. nie mysl o sobie w ten sposob, to z nim jest cos nie tak, odchodzac od ciebie pokazal swoja klase, a wlasciwie jej brak

Gość Miss Hopeless
wiesz co maleńkaaa ja tutaj pierwszy raz sie odezwalam na forum takze jeszcze nie jestem tak obyta jak Ty wiec wszystko biore do siebie ale dzieki spojrze inaczej chetnie pogadam o tych tipsach to w sumie dosc istotna sprawa w zyciu;)))) inezzz---- z perspektywy czasu wiem ze on mnie tylko zniszczyl ale przez ten caly czas bylam taka szczesliwa nie zauwazalam wielu rzeczy i taki cios na koniec i ciezko jest tak poprostu zapomniec staram sie ale nie potrafie wiem ze czlowieka poznaje sie po tym nie jak zaczyna ale jak konczy wiec chyba masz racje pokazal swoja prawdziwa twarz, dzieki za mile slowa:) pozdrawiam

uuu kochana to Ty niewiesz co Cie tu czeka ja to cokolwiek tu nie napisze to jest źle no bo powinnam gadać tylko o tipsach:) grunt to zlewać to a jak ktoś wyżej napisał miał racje pokazał brak klasy. I od nagle się taka nie stałaś musiałabyś być taka zawsze a tu wygląda poprostu na to że tak mu było łatwiej

Miss Hopeless nie załamuj sie!!!!!!!napewno jestes bardzo wartosciowa kobieta a ten koles co tak powiedzial to jakis tani kretyn!!!!!!!!nie mozna pozwolic zeby jakis głupi samiec zniszczyl nam zycie uwierz wiem copisze wiec glowa do gory spojrz w lustro i zobacz jaka jestes piekna!!!!spojrz w glab siebie i zobacz jaka madra i wartosciowa kobietka z Ciebie!!!trzymam za Ciebie kciuki i trzymaj sie cieplutko!!

Miss ja tez pracuje nad podwyzszeniem wlasnej wartosci...wszyscy wokolo mnie jeszcze bardziej dobijaja i stwierdzaja ze do niczego sie nie nadaje!!! a ja im jeszcze pokaze:) 3maj sie🌻

Gość do ciebie*

Gość do ciebie*
no to tylko swiadczy o nim , skoro osadza ludzi po kolorze wlosów. Chcial Ci sprawic przykrosc i udalo mu sie bo przejmujesz sie tym co powiedzial.Powinnas mu pokazac ze znasz swoja wartosc a nie dolowac sie tym co on powiedzial.Nie jestes beznadziejna.Wiecej wiary w siebie.Nie rozpamietuj juz tego chloptasia ( bo to chloptas byl)

Gość Miss Hopeless
Czesc własnie przeczytalam wszystkie komentarze, dziekuje Wam bardzo, przynam ze poprawil mi sie humor po przeczytaniu tych wszystkich milych slow i juz mi lepiej ;)))) pozdrawiam Was goraco i dziekuje jeszcze raz:) i najlepszego zycze Wam:)

ciesze sie ze poprawil ci sie humor, badz soba i nie mysl juz wiecej o nim (wiem ze trudno) ale dasz rade