Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiulek

Chłodzący balsam do ciała.

Polecane posty

Znacie taki? Marzy mi się po upalnym dniu zimny prysznic i balsam do ciałą, który daje uczucie chłodu. Zapewne będzie to taki, który w składzie zawiera mentol. Możecie mi jakis taki polecić?

Avon ma w składzie coś odświeżającego. W serii Naturals masz spray, balasam i płyn po prysznic. A coś chłodzącego? Nie znam...

Kiedyś Oriflame miał taki balasm na cellulitis. On po posmarowaniu cudownie chłodził, choć krótko. Ale przecież nie będę się smarowała balsamem antyselluitowym na całym ciele :P Poza tym nie wiem, czy go jeszcze produkują.

Avon ma taki aloesowy że l chłodzacy, ale ja nie libiłam go strasznie bo lpił się jak galaretka. Poszukaj w drogeriach, coraz wiecej firm ma w swojej ofercie takie balsamy i żele.

Ja mam krem Eveline na rozstępy i chłodzi cudownie. Ale rozstępy mam tylko na piersiach no się nim nie wysmaruję. Mam też taki spray po opalaniu z starej serii Avonu. Kupiałam go za jedyne 5zł ;) Chłodzi cudownie, ale balsam to to nie jest...

No właśnie :( Te znane, to głównie na cellulitis albo rozstępy. No albo po opalaniu, ale moim zdaniem one nie chłodza ani trochę. Zresztą skoro się nie opalam, to po co się będę smarowała balsamem po opalaniu ;) Naprawdę żadna firma kosmetyczna nie pomyślała jeszcze o takim balsamie? Dziwne.

Jest taka firma , kosmetyki nazywają się Doliva , czy Dolivia , do kupienia w aptece , na bazie oliwy z oliwek , i mają w ofercie własnie balsam chłodząco-odświeżający.Tego akurat nie próbowałam , ale krem do twarzy , i peeling pod prysznic bardzo dobre , jak dla mnie.Cena balsamu prawie 40 zł za 250 ml.

niestety, ale żaden z proponowanych produktów nie jest tym o czym myślę. Bo Ty podałaś albo balsamy po opalaniu, albo żel pod prysznic, albo mgiełkę do ciała, albo orzeżwiający balsam Avonu. A mi chodzi o balsam do ciała, który dawałby uczucie chłody. I nie ma to byc balsam po opalaniu, bo sie nie opalam. Ale dzięki za zainteresowanie i fatygę.

Wiem, ale niestety prawdopodobnie nie ma takiego produktu. A szkoda.

w poprzednim katalogo Oriflame widziłam cały zestaw chłodzący żel pod prysznic balsam itd. i chyba wszystko bylo z mentolem no bo niby jak ma dawac uczucie \"zimna\" to moze sprawdz w Ori :)

Gość elizabeeeth
Kolastyna ma żel po opalaniu -formuła chłodząca z ekstraktem z pomaranczy. Cos wspaniałego, cudowny zapach i chłodzi wspaniale, szczegolnie po zejsciu ze słonca... polecam :) Nie jest zbyt drogi, niecale 20zł rok temu, teraz nie jestem pewna...

Gość o matko co za glaby
widzę analfabetyzm funkcjonalny!!! Przeciez dziewczyna już co najmniej 4 razy napisała, że nie chodzi jej o balsam po opalaniu!!! Ludzie umiecie czytac????

Gość elizabeeeth
A nie wpadłas na to, ze ktos moze po prostu nie przeczytał wypowiedzi? Jest pytanie, jest odpowiedz. Poza tym napisalam, ze jest szczególnie dobry po zejsciu ze słonca, co nie znaczy, ze na codzien nie mozna go używać. Pozdrawiam i polecam myśleć trochę więcej i z większej ilości punktow widzenia, a nie tak ograniczać się.

Gość o matko co za glaby
to skoro nie przeczytal to po co sie udziela??? Tylko zasmieca forum.

Gość przerwa wakacyjna
niestety pozostaje Ci kupic balsam po opalaniu, bo innego nie znajdziesz.

Gość elizabeeeth
Udziela się bo chce jakoś pomoc. Sorry!

No chyba tak będzie. Może spróbuję ten z Kolastyny, bo kusi mnie ten zapach pomarańczy. Jednak mam wrażenie, że on nie będzie chłodził. Szukam czegoś co zawiera mentol.

Acha no i przegladam w necie katalog Oriflame z nadzieją że znajdę tą chłodzącą serię :)

Osobiście nie polecam tej serii z Avonu Naturals. Zamówiłam balsam i mgiełke. Mgiełka jeszcze może być...odświerza. Ale balsam to jakaś pomyłka. Balsam mało nawilża....a poza tym w ogóle nie odświerza. Ale polecam żele pod prysznic Under Twenty...pięknie zachną i dają poczucie chłodu

Gość wioletta0909
Ja mam jeden taki żel już od długiego czasu, zamówiłam go na początku wakacji i mega chłodzi, oprzenia ;) Z firmy ANNEMARIE BORLIND zamawiam na stronie skarbca natury, bo taniej wychodzi