Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suoneczko

darmowa bramka sms do Irlandii

Polecane posty

czy wiecie z jakiej stronki mogłabym wysłać darmowe smsy na irlandzki numer komórkowy??? z góry dzięki:)

Gość Mery18
Ja tez poszukuje darmowej bramki do Irlandii, ale nie moge znalezć niestety..:(

Gość przez bramke orange
25 smsow w miesiacu.

Gość sasasasasasa
Ale mozna wysyłaś smsy darmowe z bramki orange za granicę ???

Gość spolegliwa lola
tak taak taaak taaaak

Gość sasasasasasa
no ale jak chcę wpisać nr nadawcy, to wiadomo muszę +49 i dalej i mi nie chce tego wystukć, bo chyba za dużo cyferek :(

Gość sasasasasasa
miało być nr odbiorcy

Gość spolegliwa lola
musisz sie najpierw zalogowac - masz nr w orange? jak sie zalogujesz to bedziesz miala 25 smsow miesiecznie do wyslania, +353.. jest jeszcze opcja ze osoba do ktorej chcesz wysylac smsy loguje sie na stronie o2, vodafone czy meteor i wtedy mozesz korzystac z bramki tej osoby, wysylac smsy z jej/jego numeru.

Gość sasasasasasa
nie mam nr w orange, tylko w erze, ale mam nadzieję, że to nie stanowi problemu. Dzięki za odp :)

Gość spolegliwa lola
no wlasnie stanowi problem.. :O:P

Gość sasasasasasa
ups :O 😭

Gość szukajaca bez skutku
Witam, czy juz ktos znalazl niezawodna bramke smsowa do Irlandii? Ja znalazlam http://sms.ikp.pl/? mozna sprobowac tylko ze dla sieci plus gsm nie jest dostepna rejestracja, sama nie wiem dlaczego. Jezeli ktos ma namiary na darmowa bramke do operatorow irlandzkiej sieci to bardzo prosze o podanie linka na tutejszej stronie. Dziekuje

Gość moniczkap83
dlaczego jak jestem zalogowana na stronie orange to i tak nie moge wysylac sms-ow do irlandi i nawet do polski ??wyskakuje mi komunikat "Serwis chwilowo niedostępny. Spróbuj ponownie za chwile"prosze o pomoc z gory bardzo dziękuje i pozdrawiam!!!

Gość chinasky
bo orange.pl zmieniło regulamin mbox. Teraz nie można wysyłać smsów poza granicę Polski. A 29 czerwca była przeprowadzana zmiana ustawień i serwis był nieczynny. Teraz działa, ale jest kaleki. Bandyci! zabrali smsy za granicę!

Gość Lobuziara
Nooo ta bramka sms.ikp.pl jest na prawde uboga... mam swoje konto mail w gmailu i oni tam przy rejestracji twerdza ze czegos takiego nie ma.... buuu no i malo eskow ma ktos ciekawszy pomysl/?? to prosze

Gość potajemnie
Tez od jakiegos czasu mam problem z smsami do Irlandii. Bramka z MBoxa Orange byla niezawodna...do czasu. Wyslalam im maila, uslyszalam ze trwaja prace rekonfiguracyjne i dlatego nie mozna wysylac, nie wiadomo ile potrwaja. Ma ktos jakis pomysl?:)

Gość Lobuziara
No ale jeśli ktoś coś wymyśli realnego do realizacji to bardzo prosze o maila

Gość niunia1908
smsy na irlandzi nr za darmo mozna wysylac w 2 mi znane sposoby ze strony www.sms.pc.pl lub zalogowac sie na stronie www.orange.pl i masz 30 smsow dokadtylko Ci sie marzy calkowicie za darmo ale musisz sie zalogowac z numerem w ornage.. w innym przypadku smsy beda obowiazywaly tylko siec orange. pozdrowka:)

Gość jorg2-1926
Prosze o darmowa bramke sms do Irlandi tam mieszka moja wnuczka

Gość Lobuziara21
Co Ty powiesz że dawno nie działa..... nie działa od 2 miesięcy kiedy weszły nowe warunki opłat roamingowych zagranice. Wszyscy szukamy dobrej bramki jeśli znasz tak ową nie zawodną to podaj. i wszystko w tym temacie !

Gość Lobuziara21
witam odkryłam nową bramkę Irlandii w 100% sms-y są odbierane. Wpisujecie irlandzki numer bez kierunkowego tylko z 0 z numerem komórki.Bramka wysyła wiadomości do wszystkich irlandzkich sieci. niestety mankamentem jest fakt iż można wysłać tylko 3 wiadomości dziennie. Lepsze coś niż nic

Gość Ayu
Na Pewno Jest jakaś bramka do irl trzeba dobrze poszukać :) radze wam popytać na www.peb.pl :D Pozdrawiam Wszystkich Podpis : ayu

Gość 0852361885
come on on facebook

Gość WojtaSSSSS
siemaneczko, Jak brat byl w Irlandii to korzystaliśmy z tej bramki: zobacz: http://darmowe-sms.pl elo;-)

Gość gość
c*****a pomoc;/

Gość gość
lobuziara21 skoro jakas znasz to gdzoe link do str??