Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to możliwe

jestem pierwszą dka mojego faceta

Polecane posty

Gość czy to możliwe

Jesteśmy razem prawie 10 lat, od 4 jesteśmy małżeństwem. Jestem bardzo szczęśliwa, ale od pewnego czasu nachodzą mnie myśli, czy mój mąż nie będzie kiedyś chciał spróbować jak to jest z inną kobietą? Jestem jego pierwszą miłością, pierwszą z którą się kochał...czy jest możliwe że nie jest ciekawy jak to jest być z kimś innym. Ja miałam jedeną (nieudaną zresztą) przygodę seksualną (mój pierwszy raz) z innym. On jest moim drugim partnerem. Pytałam go o to....oczywiście twierdzi, że go to nieinteresuje bo ma mnie i koniec. Ale dzisiejszy świat jest tak okrutny, boję się..

Gość japońska róża
a Ty byś chciała sprawdzić, jak to jest z innym? chciałabyś mieć lepszego kochanka? jeśli nie, to dlaczego Twój mąż miałby chcieć? dorośli, dojrzali ludzie, ktorzy darzą się dojrzałą miłością, nie muszą szukać ani sprawdzać niczego gdzieś indziej. jeśli Wasza miłość taka jast, to nie ma się czego bać.

Gość to nie ma znaczenia
ja miałam kilku facetów przed moim meżem, więc wiem, jak to jest z innymi - było róznie, nieraz seks był o wiele ciekawszy niz z nim, ale to nie ma teraz dla mnie żadnego znaczenia, bo tylko jego kocham. ot co.

Gość wylasia
I oby ta myśl nie przyszła mu do głowy. Ale jak znam życie przyjdzie. Zdradzają wszyscy, tylko, że ty nie koniecznie musisz o tym wiedzieć. Za jakiś czas pomyśli, tak około 40-stki. Ale to jeszcze długo.Za często tego tematu nie poruszaj, a najlepiej wcale. Bo niechcący wywołasz wilka z lasu. Nie znam faceta, który nie zdradził. Sa tylko ci co dobrze się maskowali, a znajomości były raczej przelotne. Przykro mi, ale to prawda.

wylasia ---> To nie prawda, że zdradzają wszyscy! :O Obrażasz wielu porządnych facetów (kobiety też).

Gość 25 latek
Moja dziewczyna również miała 1 facete przede mną ale nie jestem z tego powodu zadowolony a wręcz przeciwnie.

jestem w podobnej sytuacji co autorka tego watku. jestem facetem i moja dziewczyna jest ta pierwsza dla mie. mam 24 lata, od prawie 5 lat jestesmy razem. od sibeie moge dodac, ze jesli w zwiazku niczego nie bedzie brakowalo to facet nie pomysli o jakiejs zmianie czy probowaniu z inna. fakt - czasem mnie to zastanawia, ale to tylko przelotne mysli. poki co od tych paru lat nie mysle o tym :)

Gość to nie jest prawda
ja zostawilam mojego faceta (on byl pierwszym dla mnie ja dla niego tez) po 6 latach i on od 6 lat od rozstania spal tylko z jedną kobietą (próbował) bo on nie umie bez uczucia tego robic sa tez tacy faceci dla których najwazniejsze jest uczucie

zgadzam sie, ze sa tacy co mimo bycia z kims w super zwiazku kreca cos na boku.. ale to raczej sa osoby, z ktorymi nie warto w ogol wiazac przyszlosci...

Gość Siris
mój też nie może bez uczucia =)

Gość koleśś
ja tam zdradzam żone przy każdej okazji, sex z innym mężczyzną przed ślubem dla mnie to również zdrada. Ma za swoje.

nie kazdy facet zdradza tak jak nie kazda kobieta zdradza. Nie kazdy moze byc za przeproszeniem Kurwisz...nem ot co.