Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksenka

czemu blondynki maja takie branie??

Polecane posty

Gość ksenka

rzadko widze zeby facet nie obrocil sie za szczupła, długowłosą blondi, przeciez to ze ma blond włosy to nie znaczy ze jest ładna... ale jednak jasne włosy dodają urody... pewnie powiecie ze jestem zazdrosna... no może troszeczke:P ale nie jestem brzydka, tylko nie przyciagam uwagi z kilometra, bo nie mam blond włosów:(

Gość brunetka 17
zgadzam sie z toba, co w tych blondynkach jest ? ja jestem brunetka ale mysle o zmianie na blondi.bede z daleka dostrzegana

Brunetko lepiej się nie farbuj, naturalne, czarne włosy są wyjątkowe... ja jestem naturalną, jasną blondynką i uwierzcie laski, to nic przyjemnego jak się gapi na nas pełno obleśniaków.

ja tez radze sie wam nie farbowac... to jest wkurzające jak ide ulicą chce przejsc a jakies np. oblesne grubasy z tirów sie na mnie gapią rzygac mi sie chce;/ ja sie własnie zastanawiam na przefarbowniem na czarno albo brąz ale mam za jasną karnacje i za jasne brwi;/

Gość no ja jestem facetem
bo blondynki sie poprostu bardziej rzucają w oczy, na swiecie jest wiecej ciemnowłosych z ciemnymi oczami:)