Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujgur

Jak poderwac dziewczyne bedac chorobliwie niesmialym

Polecane posty

Gość ciemnooka beti
piwko góra dwa i do dzieła!!nie zapomnij o gumie do żucia żeby jej nie zabic oddechem.

Gość zbytdobryzebygokochac
jak to jak? wez no jakiegos kolege niech ci pokaze jak zarywa sie laseczki, ja wiem tylko tyle ze dobra postawa, glowa do gory usmiech i obserwacja panienek, jak zaobserwujesz z usmiechem ze dziewczyna zwroci na ciebie uwage to mozesz bez obawy podejsc i powiedziec czesc, a dalej jakos pojdzie.

Gość autor tematu
z tym piwem to roznie bywa mieszkam w Lndynie wiele tu ladnych Polek trace mlodosc

Gość ciemnooka beti
ach,to Ty?Nigdy nie mialem dziewczyny 22.??Teskniłam za Tobą :)

Gość to nie ja..
znany jestem jako Zabi kruk

Gość to nie ja..
jestem wysoki - 180 przystojny hmm srednio, a moze mniej bywalo ze sie podobalem nawet puszczalem oczka i odwzajemniano mi ale nie mialem czasu

Gość ciemnooka beti
nie wierze,ze-----------> brzydki kurdupel

Gość ciemnooka beti
jesczcze raz bo mnie ucieło. Nie wierze,ze brzydki kurdupel, nie ma kobietki.z takim poczuciem humoru.szkoda że ja jestem wysoka. Buziaki

Dla kazdego znajdzie sie laseczka, a ze bedzie tez troche niska i gruba to co w tym zlego, musisz polubic takie kobiety i wtedy bedziesz mial wielkie powodzenie, ale fakt kolega to sie nie pochwalisz taka laseczka, nie pozostaje ci nic innego jak kupa szmalu wtedy wyrwiesz laleczke jak marzenie w innym wypadku nie masz szans.

Gość ciemnooka beti
ehh ujgur.Powoli ale konsekwentnie dzialaj.Za którymś razem uda Ci się.

Gość ciemnooka beti
-----------zbytdobryzebygokochac, współczuje Ci, musiałes miec pecha spotykać niefajne dziewczyny w swoim zyciu,skoro piszesz takie rzeczy.

Gość ciemnooka beti
a ile masz wzrostu??

beti oj wierz mi wierz mi spotkalem i to nie raz dobrze ze jestem chociaz wysoki przynajmniej kompeksow nie mam :)

Gość ciemnooka beti
-----zbyt dobryzebygokochac, wiesz dużo zależy od grup w których sie obracasz,naprawde wartosciowe dziewczyny sa skromne i trzeba takich szukac.Ja mogłabym powiedziec,ze wszyscy faceci są płytcy, chca sie zabawic a na kobiete patrza jak na kawałek mięsa.Ale wiem że sa i tacy którzy maja dobrze poukładane w głowie.

Gość ciemnooka beti
------------brzydki kurdupel, gdzie jesteś?Przyznaj sie ile masz wzrostu,to Ci powiem czy nie" wyolbrzymiasz" ;) swojego problemu

bardzo dobrze ze nie masz kompleksow, trzeba uwierzyc w siebie i zaakceptowac swoje wady, daje piwo za to, ze ten gosc jest niesmialy bo nie wierzy i nie akceptuje siebie, ale pewnie sie myle

Gość ja wiem czego chce
kurduplu nie masz szans na laske...one leca na facetow ladnych i tych ktorzy dobrze sie pierdola :)

Gość ciemnooka beti
----------brzydki kurdupel, no wiesz co??Nie przesadzaj z tym wzrostem.Ja mysłalam ze masz 150 cm.jest tylu facetów z takim jak ty wzrostem,którzy maja dziewczyny.Ty też możesz!

Gość ciemnooka beti
Do---------ja wiem czego chce "kurduplu nie masz szans na laske...one leca na facetow ladnych i tych ktorzy dobrze sie pierdola" życze Ci dziewczyny, takiej jak ty!!!!!!!!! i tyle mojego komentarza

Gość ja wiem czego chce
kurduplu moze jednak masz jakiesz szanse ale na dziewczyne ktora nie ma powodzenia u zadnego faceta bo jest gruba czy brzydka :]

Gość ciemnooka beti
zmnien mysłenie brzydki kurduplu i ten okropny nick.Rozejrzyj sie z jakimi chlopakami spotykaja sie dziewczyny.Gadasz bzdury.A te dziewczyny które opisujesz są porostu płytkie.

do mnie beti mowisz? co w tym zlego ze mowie laski? ja nie widze w tym nic zlego, ale kobiety sa strasznie przewrazliwione to fakt

Gość ciemnooka beti
oj nie chodziło mi już tak bardzo o wyrażenie "laski",tylko o ten negatywny kontekst, w jakim zostało to słowo użyte.

A co ma wzrost do plytkosci?

Gość ciemnooka beti
do Ryska aliasbrzydki kurdupel.Wiesz co?? Niestety nie wróze Ci szcześcia, bo myslisz schematami i generalizujesz.Nie przekonam Cie nawet do częsci moich racji.Pewnie Cie ktos zranił?Ale ja na twoim miejscu walczyłabym o szczeście.Mamy jedno życie i trzeba o szczescie w nim walczyc. mimo wszystko życze Ci żebys spotkał tą jedną jedyna.jestes warosciowym człowiekim i zasługujesz na to.

a ja jestem wysoki wiec sie wywyzszam? 181 cm w sumie moge powiedziec ze to marne 181 cm, bo gdyby nie jabole pite pod sklepem to bylbym wyzszy !!!

te jabole to oczywiscioe zart :D

Gość ciemnooka beti
oj zbytdobryzebygokochac, straciłam wątek, sorki już nie wiem o co Ci chodzi.

Gość ja wiem czego chce
kurduplu musisz sie przyzwyczaic z tym ze w jakims stopniu jestes kaleka i ze laski cie nie chca......pogodz sie ze swoim kalectwem....pozatym byl juz kiedys o tym post chyba pisal facet na wozku..