Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła żona

Który suplement na piękne włosy, skórę paznokcie????

Polecane posty

Gość przyszła żona

Który suplement na piękne włosy, skórę paznokcie polecacie? tyle tego jest na rynku... skrzyp, silica, drozdze, bio cos tam... nie wiadomo co wybrać. Mozecie cos polecić?

Gość przyszła żona
dlaczego żaden? chciałabym sobie poprawić cerę, mięc piękne włosy na slub, ale nie wiem które suplementy wybrać. :(

Gość Stefii
Ehs, na piekne wlosy najlepiej podziala profesjonalan odzywka (jesli chcesz je odzywic, dodac blasku). Jesli masz problemy z wlosami to konkretny szmpon na problem, (apteczny przeciwlupiezowy czy na wlosy tluste....). A paznokcie dobrze jet oddac w rece dobrej manikiurzytki. I to chyba tyle. :)

na wlosy i paznokcie dobrze dziala skrzyp, ale trzeba dlugo stosowac, zeby byly widoczne efekty. jak chcesz szybko poprawic wyglad wlosow to kup sobie jedwab do wlosow (np Farouk) - to taka supermocna odzywka, efekty widac od razu, wlosy sa blyszczace i gladkie. Kupuje sie to najczesciej w buteleczce 10 ml (4-6zl) ale wystarcza na dlugo, bo naklada sie doslownie kropelke

Gość gość
Witam , polecam suplement wlosy , skora i paznokcie 120 kapsulek environ. Sama stosuje od krotkiego czasu a juz widac efekty :) Zawiera Biotyne,siarke i silikon o silnym dzialaniu odbudowujacym a jednoczesnie chroniaca kolagen ;)

Gość gość
Jak dla mnie to działa http://vivilife.eu To się nazywa Vivilife Skin i jest przeznaczony do codziennego spożycia. Stosuję od kilku miesięcy i już widzę poprawę. Mimo że mamy już sezon grzewczy, skóra nie jest przesuszona. Warto w to zaintwestować i naprawde nie potrzeba wtedy jakichs drogich kremów.

Gość gość
najlepsze efekty daje picie drożdży, żadne chemiczne tabletki, po niczym innym nie miałam takiego efektu

Gość KarolaGG
Jak dla mnie tylko Biotebal z leczniczą dawką biotyny sprawdzi się w poprawie kondycji całej trójki. Co prawda kiedy zaczęłam go łykać zależało mi przede wszystkim na zahamowaniu wypadania włosów i świetnie zadziałał, a cała reszta była przyjemnym dodatkiem :)

Gość sierra27
A co powiecie o http://oeparol.pl/ podobno wiele osób poleca. Mam włosy i paznokcie w opłakanym stanie i szukam czegos co pozwoli na pelna regeneracje. Bral ktos i moglby napisac o efektach?

Gość gość
sperma szczochy i g****o męża to najlepszy suplement

Gość gość
moge ci polecić pelladni therapy z firmy molecular project zaznaczam polska firma suplement robiony w kraju nie sprowadzany z azji czy chin .