Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puciu

KOLEJNY FASCYNUJACY TEMAT O DZIEWCZYNACH

Polecane posty

kiesy tak patrze na japka, grószki, jagutki, tróskaweczki,to zawsze na mysl mi przychodzi moja kolerzanka z klasy ktura na pszerwach czestowala mnie soczkiem owocowym to byly piekne czasy kolerzanka ma jusz drógiego męrza i trzecie dziecko w drodze a ja caly czas o niej mysle co wy na to

Gość do góry ......
to przestań myśleć, zacznij działać! :P

Gość chyba za mało
Puciu:D:D

Gość zbytdobryzebygokochac
co ja na to? masz mile wspomnienia bo to bylo pierwszy raz kiedy dziewczyna wogole ci cos dala? podobno pierwsze uczucie jest najsilniejsze

Gość Boris
to cud że w ogóle myślisz.......o ortografii nie wspominam bo to tylko poza....a od Pucia mi się flaki przewracają i wywijaja na druga stronę ....podszywacze ciągle go naśladując tylko przysparzacie mu popularności...jednym z normalniejszych antypuciów jest temat o słodkich tekstach...przed jego czytaniem biorę nerwosol i 2 łyżeczki soli kamiennej...bo inaczej by mnie zemdliło

-> agresywniejsza, krztuszę się ze śmiechu..dziewczyna P*** jest najlepsza :D

Gość Boris
bo sa głównie cytaty naszego ulubieńca z rzadka okraszone komentarzami... bystrzejsza ja już z Tobą pare razy dosrywałem temu hhhmmm...no Puciowi.......ale jestem tchórzem więc na pomarańczowo:P

Gość Boris
cholera agresywniejsza...heheh wy się ciągle wymieniacie na statnowiskach bojowych:(

no to co ze pierwszy i ostatni raz sa tacy kturym dziewczyna nigdy nic nie dala do dzis musze sie pilnowac jak wchodze do sklepu i widze pulke z soczkami, wlączaja mi sie wtedy najwieksze fantacje erotyczne dlatego chodze luźno ubrany do sklepu najczesciej w rozowym dresie XXXL

ale zescie bez emocji wszystkie tu no ja nie moge hahahaha

Gość Boris
cholera znów będe musiał wymyślić jakąs nową pomarańcze..bo ta została właśnie skażona......obie Panie,, bardziej....a nawet tym bardziej pozdrawiam:)