Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

Good morning. 💄

Polecane posty

1 minutę temu, RC + napisał:

Jak trafią do koszyka z Włochami, to może być po barażach 😆 

Ale oni chyba właśnie lepiej wypadają w starciu z silniejszymi drużynami. Chociaż na Włochów mogliby nie trafić. Tak profilaktyczni ei na wszelki wypadek. 😄

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Mnie chodzi o Joanne Krupę, że ją lubię i Magde, która klnie i rzuca garnkami na wizji 😄

Na temat Małgorzaty Rozenek nie wypowiadam się - Bo nawet Wikipedia za nią nie nadąża. Nie ma kobiet brzydkich, tylko niektóre mają za mało kasy 😉

6 minut temu, murb napisał:

Przyjęłam, że je lubisz ale nie rozumiem tego. 

W jednej drażni mnie głos, w drugiej - włosy. Na dodatek Majdanowa nie przypomina już siebie. Bez podpisu pod zdjęciem to nie wiadomo kto to jest.

Rozmajdana irytuje chyba najbardziej tym, że ma się za ekspertkę w każdej dziedzinie - a wszyscy wiemy, że jak ktoś jest od wszystkiego, to tak naprawdę jest…do niczego. 

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Ostatnie lata to i u nas mało śniegu było, na szczęście, ale straszą już, że tym razem będzie źle. 

Straszą ale co rusz zmieniają przepowiednie. Więc zima sroga będzie albo i nie.

2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Rozmajdana irytuje chyba najbardziej tym, że ma się za ekspertkę w każdej dziedzinie - a wszyscy wiemy, że jak ktoś jest od wszystkiego, to tak naprawdę jest…do niczego. 

Prawdę mówiąc to jej nie słucham. Czasem coś mi internet podpowiada ale skupiam się na obrazkach. 

5 minut temu, murb napisał:

Ale oni chyba właśnie lepiej wypadają w starciu z silniejszymi drużynami. Chociaż na Włochów mogliby nie trafić. Tak profilaktyczni ei na wszelki wypadek. 😄

Bo silne drużyny grają taktycznie, mają wypracowane mechanizmy, a słabe grają zadziornie, bardziej chaotycznie i fizycznie. No i nasza reprezentacja potrafi się jako tako odnaleźć w takim taktycznym meczu z dobrymi zawodnikami, ale z zadziorami jak Serbia np to już im idzie jak krew z nosa.

Edytowano przez RC +

2 minuty temu, murb napisał:

Straszą ale co rusz zmieniają przepowiednie. Więc zima sroga będzie albo i nie.

Podobno naszym sąsiadom jest potrzebna sroga zima, no to niech im już będzie, jakoś przecierpimy. 

Powinnam brać się za pracę ale strasznie mi się nie chce. 

1 minutę temu, RC + napisał:

Bo silne drużyny grają taktycznie, mają wypracowane mechanizmy, a słabe grają zadziornie, fizycznie. No i nasza reprezentacja potrafi się jako tako odnaleźć w takim taktycznym meczu z dobrymi zawodnikami, ale z zadziorami jak Serbia np to już im idzie jak krew z nosa.

To nasza reprezentacja gra technicznie i taktycznie a nie jak Bóg da? 😄

3 minuty temu, Pokraka napisał:

Podobno naszym sąsiadom jest potrzebna sroga zima, no to niech im już będzie, jakoś przecierpimy. 

Powinnam brać się za pracę ale strasznie mi się nie chce. 

Mi się nie chce straszniej. 

Chyba powinny być jakieś tabletki na chcenie. 

1 minutę temu, murb napisał:

Mi się nie chce straszniej. 

Chyba powinny być jakieś tabletki na chcenie. 

Nie ma, zrobiłam badania profilaktyczne, przebadałam się wzdłużni wszerz i nie ma fizycznej przyczyny mego lenistwa i lekarz nie chciał mi nic przypisać. Kupiłam jakieś suplementy i trzymam ja w szufladzie w biurku, dlaczego nie wystarczy kupić a trzeba jeszcze łykać 😅 

6 minut temu, Pokraka napisał:

Nie ma, zrobiłam badania profilaktyczne, przebadałam się wzdłużni wszerz i nie ma fizycznej przyczyny mego lenistwa i lekarz nie chciał mi nic przypisać. Kupiłam jakieś suplementy i trzymam ja w szufladzie w biurku, dlaczego nie wystarczy kupić a trzeba jeszcze łykać 😅 

To poważny minus wszystkich suplementów. 😄 

Oddalam się ku śrubkom. Pa. 

1 minutę temu, murb napisał:

To poważny minus wszystkich suplementów. 😄 

Oddalam się ku śrubkom. Pa. 

Też już zajmę kolejkę po zasiłek. 

15 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

A ja ją lubię, bo jest szczera i ma fajny przepity głos 😄 Kiedyś wystąpiła w Sejmie (nie pamiętam o czym debatowano) Ale powiedziała wtedy wprost, że "Gdyby nie zabieg in vitro" to nie miałaby 3 synów i jest ogromnie wdzięczna lekarzom, którzy wynaleźli taką metodę. Odważnie mówiła, ile łez, wyrzeczeń, nerwów kosztowało to ją i jej mężów. Ale jest im ogromnie wdzięczna, że przeszli z nią to. 

A tutaj pewna znana persona, która tylko plotkuje, wstawia emoty brokuła i lata w garsonce po trzech forach, potrafiła napisać "Że Tusk się właśnie żeś.rał i zabrali refundację na in vitro". 

Dodam, że ta refundacja została zabrana lata temu przez dawnego Ministra Zdrowia Konstantego Radziwiłła, która przeznaczył tamtejsze środki na ratowanie starszych ludzi. Zatkało mnie wtedy po jej słowach 🤦

Ale najważniejsze emoty brokuła przecież 😄

(🚑

• Haha 1

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

A ja ją lubię, bo jest szczera i ma fajny przepity głos 😄 Kiedyś wystąpiła w Sejmie (nie pamiętam o czym debatowano) Ale powiedziała wtedy wprost, że "Gdyby nie zabieg in vitro" to nie miałaby 3 synów i jest ogromnie wdzięczna lekarzom, którzy wynaleźli taką metodę. Odważnie mówiła, ile łez, wyrzeczeń, nerwów kosztowało to ją i jej mężów. Ale jest im ogromnie wdzięczna, że przeszli z nią to. 

A tutaj pewna znana persona, która tylko plotkuje, wstawia emoty brokuła i lata w garsonce po trzech forach, potrafiła napisać "Że Tusk się właśnie żeś.rał i zabrali refundację na in vitro". 

Dodam, że ta refundacja została zabrana lata temu przez dawnego Ministra Zdrowia Konstantego Radziwiłła, która przeznaczył tamtejsze środki na ratowanie starszych ludzi. Zatkało mnie wtedy po jej słowach 🤦

(🚑

Mózg sprany przez kościół

13 minut temu, 250GodzinTak napisał:

(🚑

Uważaj, bo zaraz otrzymasz wianuszek brokułowy jak garsonica przypełznie. 🚑

6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Uważaj, bo zaraz otrzymasz wianuszek brokułowy jak garsonica przypełznie. 🚑

Przecież sama przyznała że ma brokuła zamiast mózgu

3 minuty temu, OOOOOO napisał:

Przecież sama przyznała że ma brokuła zamiast mózgu

Widziałam tamtą rozmowę i to garsonka wszystko przekręciła na własną modłę. Madzia napisała, ze lubi brokuły, a nie, że ma mózg zamiast brokuła. Litości….

56 minut temu, murb napisał:

To nasza reprezentacja gra technicznie i taktycznie a nie jak Bóg da? 😄

Chaotycznie z reguły, ale być może fakt, że większość zawodników gra w przyzwoitych klubach sprawia, że lepiej się odnajdują w takich meczach. Natomiast drużyny mocniejsze od naszej mają na zadziorne drużyny dobrą i skuteczną taktykę: całkowicie ich zdominować w meczu, co nam nie wychodzi, gdyż mamy od lat poważny problem z utrzymywaniem się przy piłce.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się