Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BŁAGAM -O POMOC

YOUR COMPUTER IS INFECTED!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE POMOCY!!!!!!!!!!!

Polecane posty

to są reklamowane antywirusy. NIE SCIĄGAJ ICH! Przeskanuj system i usun tylko to co nie potrzebne.

Widze że za trudna obsluga. Zainstaluj Ad-Aware SE Personal, zaktalizuj przez wybranie globusika tego przy i po prawej stronie u góry a potem przeskanuj, druga ikonka polewej: scan i wybierz pierwsze czyli szybkie skanowanie.

Gość ad awarem
i mksem zeskanować

Gość BŁAGAM -O POMOC
3 grosze zainstalowalam juz i własnie scanuje tym spybot. pokazuje mi sie cos czerwonego - powiedz co potem z tym zrobic jak skonczy skanowac?

Gość BŁAGAM -O POMOC
nadal skanuje i mam juz wiecej tych czerwonych haseł , co z nimi zrobic jak skonczy skanowac? one teraz są zaznaczone

Gość BŁAGAM -O POMOC
Ludzie nie uwierzycie! OD czasu kiedy nic nie pisalam do teraz skanowalam moj komp tym programem Spybot Search & Destroy . najpierw wykrył praiwe 500 problemów, potem je naprawił i po resecie wykrył 27, z czego 23 naprawił a 4 nie mogł- i tak 3 razy jeszcze resetowałam i ciągle to samo- 4 nie mogł naprawic! No i teraz właczam juz normalnie komp i tragedia- NIE USUNĄŁ TEGO GÓWNA ZNOWU POKAZUJE MI SIE ZE YOUR COMPUTER IS INFECTED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CO ROBIC????????????????

Gość do 3 grosze
ja poprosze jakiś program który usunie mi takie badziewei Detected SPYware! System error #384 __________________________________________________________________________ Your IP address is ................. Using this address a remote computer has gained anaccess to your computer and probably is collecting the information about the sites you've visited and the files contained in the folder Temporary Internet Files. Attention! Ask for help or install the software for deleting secret information about the sites you visited. __________________________________________________________________________ Your computer is full of evidences! ISP of transmission: TPNET Your IP address: .................They know you're using: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Your computer is: Windows XP Risk status for further investigation: VERY HIGH RISK To protect from the Spyware - click here To prevent information transmission - click here To delete the history of your activity, click here

Gość ciekkkawwwskaaa
3 GROSZE ja rowniez poprosze o pomoc, mi sie co chwile wlacza w przegladarce jakas dziwna stona, po czym ona sie samoistnie zamyka i pisze "no valid input" a avast sie wlacza co chwile i pisze ze znaleziono wirusa, po czym ja go kasuje, i za chwile znow pokazuje ze wirus jest co robic? ta strona co sie wklacza to ad-adware.com cos takiego

Jeszcze jeden programik: CWShredder ze strony: http://www.trendmicro.com/cwshredder/ prosze wybrać: RemoweCoolWebSerch żólty przycisk. Sciagnąć na dysk i uruchomic przy zamknietych przeglądrkach. Po 2x kiknięciu wybrać: I AGREE a potem Fix -> i czekać na efekty.

Gość do 3 grosze
i co póżniej? hmmm

Gość koniecznie........
SpyBot S&D------skanujesz------i później masz hasełko napraw

Gość ciekkkawwwskaaa
ale on sie nie chce sciagac

Gość do 3 grosze
no włąśnie skad go ściągnąć?

Gość koniecznie........
www.nowe.pl tu można ściągnąć anty wiry

Gość ciekkkkawwwskaaa
nic mi nie wykryl ten CWShredder 3 grosze pomoz

Gość do 3 grosze
mi teżnie , a wczesniej mks wir wykryłmi trojana ale go nie usunął:(

Jak sie nie chce tak sciagnąć to na tym żóltym tle tj. na napisie należy wybrać prawy przycisk i z menu wybrac: Zapisz element docelowy jako... Co skanuje Ci system w poszukiwaniu błędów. koniecznie........ --> to nie są wirusy, to są CAŁE aplikacje, więc taki antywirus tj. program nie zawsze TO wychwyci jako błąd. Jest jeszcze kupa programow do wyboru: http://www.pctips.pl/ftp/kategoria/pc_188/bezpiecze%C5%84stwo/anty-spyware.html http://www.pobieralnia.pl/kategoria-4-bezpieczenstwo-anty-spyware-spam-dialer-trojan.html Na każdej z tych dwóch stron jest coś co powinno pomóc.

Gość BŁAGAM -O POMOC
uz wiem jaki mam problem -instalowalam VCodeca i mam teraz taki problem jak opisywał tu ten koles (Spyware Quake) : http://portal.centrumxp.pl/forums/thread/295343.aspx jemu udało sie to gówno w koncu usunąć, a ja nie znam sie tyle na kompach, żeby to usunąć po tym co oni tu pisali.... Prosze Was pomozcie mi !!!! Przejrzyjcie ten link!!!!!!! 3 gorsze Ciebie tez prosze!!!!!!!!!!!!

Gość do błagam o pomoc
obawiam się że sama nie dasz rady tego zrobić jesli masz małe pojęcie o kompach. Tez jakiś czas temu miałam Spyware i pooprostu misiałam dysk formatowac

Gość BŁAGAM -O POMOC
PROSZE POMOZCIE

dwa sposoby na to COŚ. 1.przywracanie systemu 2.antywirus Panda titanium pełna wersja z kluczem. ja to usunełam właśnie tym bez żadnego instalowania systemu...do tej pory mam spokój. powodzenia :)

Gość BŁAGAM -O POMOC
Ale skąd zdobyc tą perłna wersje z kluczem?

Gość poddnoszee